TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Omgevingsmanagement Je medewerkers trainen en coachen

  Het is niet makkelijk om op een strategische manier met alle - soms tegenstrijdige - belangen om te gaan. Alle reden dus om je medewerkers goed te trainen en coachen.

  Het vereist heel wat kennis en kunde om goed om te kunnen gaan met projecten waar veel mensen en partijen bij betrokken zijn. Zo zit je als omgevingsmanager vaak in een complex speelveld tussen twee (of nog meer) werelden in. Aan de ene kant je organisatie. Aan de andere kant de externe belanghebbenden. Hoe reageer je op je eigen emoties en die van de omgeving? Hoe zorg je dat je alle informatie van buitenaf goed communiceert binnen je eigen organisatie (én andersom)? En zijn er misschien manieren om de besluitvorming sneller of beter te laten verlopen? Wij helpen je om daar efficiënt en effectief mee om te gaan.  Bijvoorbeeld door een plan van aanpak op te stellen, een omgevingsmanager in te zetten of trainingen te geven.

  Beter omgaan met de belangen

  Om de partijen dichter bij elkaar te brengen moet je op een betrouwbare en transparante manier te werk gaan en vaak ook veel geduld en doorzettingsvermogen hebben. Wij leiden je op aan de hand van theorie, praktijk, oefening en intervisie. Zo leer je soepeler werken met stakeholders en ga je beter om met uiteenlopende belangen. Een belangrijk onderdeel: op een constructieve manier gesprekken voeren. Zodat iedereen zich gehoord en begrepen voelt.

  Virtueel Omgevingsmanagement

  Contact en participatiemogelijkheden zijn van groot belang. Nu fysiek bijeenkomen niet mogelijk is, zijn veel organisaties op zoek naar manieren om online in contact te blijven met de omgeving. Samen met onze opdrachtgevers hebben wij ervaring opgedaan met verschillende werkvormen om het Omgevingsmanagement effectief te laten zijn.

  Je kunt bij ons verschillende trainingen volgen in Strategisch Omgevingsmanagement en Mutual Gains Approach. Meerdere keren per jaar is er een training met open inschrijving. Of neem contact met ons op voor een op maat gemaakte in-company training.

  Cases

  Cases

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen