Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Omgevingsmanagement Je medewerkers trainen en coachen

  Het is niet makkelijk om op een strategische manier met alle - soms tegenstrijdige - belangen om te gaan. Alle reden dus om je medewerkers goed te trainen en coachen.

  Het vereist heel wat kennis en kunde om goed om te kunnen gaan met projecten waar veel mensen en partijen bij betrokken zijn. Zo zit je als omgevingsmanager vaak in een complex speelveld tussen twee (of nog meer) werelden in. Aan de ene kant je organisatie. Aan de andere kant de externe belanghebbenden. Hoe reageer je op je eigen emoties en die van de omgeving? Hoe zorg je dat je alle informatie van buitenaf goed communiceert binnen je eigen organisatie (én andersom)? En zijn er misschien manieren om de besluitvorming sneller of beter te laten verlopen? Wij helpen je om daar efficiënt en effectief mee om te gaan.  Bijvoorbeeld door een plan van aanpak op te stellen, een omgevingsmanager in te zetten of trainingen te geven.

  Beter omgaan met de belangen

  Om de partijen dichter bij elkaar te brengen moet je op een betrouwbare en transparante manier te werk gaan en vaak ook veel geduld en doorzettingsvermogen hebben. Wij leiden je op aan de hand van theorie, praktijk, oefening en intervisie. Zo leer je soepeler werken met stakeholders en ga je beter om met uiteenlopende belangen. Een belangrijk onderdeel: op een constructieve manier gesprekken voeren. Zodat iedereen zich gehoord en begrepen voelt.

  Virtueel Omgevingsmanagement

  Contact en participatiemogelijkheden zijn van groot belang. Nu fysiek bijeenkomen niet mogelijk is, zijn veel organisaties op zoek naar manieren om online in contact te blijven met de omgeving. Samen met onze opdrachtgevers hebben wij ervaring opgedaan met verschillende werkvormen om het Omgevingsmanagement effectief te laten zijn.

  Je kunt bij ons verschillende trainingen volgen in Strategisch Omgevingsmanagement en Mutual Gains Approach. Meerdere keren per jaar is er een training met open inschrijving. Of neem contact met ons op voor een op maat gemaakte in-company training.

  Cases

  Cases

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen