TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Facility & Workplace Management 2023 Hoe maak je duurzaamheid concreet?

  Meer dan zeventig procent van de respondenten in het Facility & Workplace Management-onderzoek van 2023 beschouwt 'duurzaamheid' als de belangrijkste trend, hetgeen opnieuw een toename betekent ten opzichte van het voorgaande jaar. Echter, onder de oppervlakte van dit gunstige resultaat blijkt het lastig te zijn om deze trend te vertalen naar concrete acties voor professionals werkzaam in het facilitaire werkveld. Het 10de Facility & Workplace Management-onderzoek belicht de historische ontwikkeling van 'duurzaamheid' en nog veel meer.

  FMN logoDit is de tiende editie van het Nederlandse Facility & Workplace Management marktonderzoek dat in samenwerking tussen branchevereniging Facility Management Nederland en TwynstraGudde tot stand is gekomen. Een onderzoek naar marktomvang, trends en ontwikkelingen. Speciaal voor de facilitair professionals. In dit marktonderzoek kijken we terug op 15 jaar facility management, zoomen in op 2023 en blikken we vooruit naar de komende jaren. 

  FMN 2023-Landingspagina

  Download de samenvatting

  De facility & workplace markt herstelt zich in 2022. Met een groei van 4,2% zien we de marktomvang weer terug op het niveau van 2019. In de markt gaat maar liefst 67 miljard euro om. Doordat veel leveranciers in ieder geval een deel van de kosten kunnen doorberekenen aan afnemers zagen we in 2022 flinke omzetstijgingen. 

  Trends en ontwikkelingen

  De facility & workplace branche krijgt een steeds belangrijkere positie in organisaties. Met name op strategisch vlak. Uit het onderzoek komen deze belangrijke trends en ontwikkelingen naar voren:

  • Duurzaamheid
  • Toekomstbestendige werkomgeving
  • Wendbaarheid

  Download de samenvatting

  FMN logo

  Download nu bij ons de samenvatting of bestel het onderzoek via de website van FMN. 

  Cases

  Cases

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen