Risicomanagement en projectbeheersing Je doelstellingen succesvol realiseren

Overzicht en voorspelbaarheid zijn nodig om – met succes – je doelstellingen te realiseren. Dat vraagt om een gedegen werkwijze, structuur en risicobeheersing.

Het invoeren van risicomanagement werkt alleen als het goed aansluit bij de managementstijl en cultuur van je organisatie. Wij helpen je bij het inrichten en organiseren van risicomanagement voor al je projecten. Een standaardaanpak, daar geloven we niet in. Samen zoeken we uit hoe je binnen je organisatie structureel de risico’s kunt delen en beheersen. Daarbij profiteer je direct van onze deskundigheid en bevlogenheid. Het risicodossier krijg je erbij: dit voldoet natuurlijk aan alle daaraan gestelde eisen.

Een risicomanager inhuren 

Een goede risicomanager brengt steeds weer de risico’s en beheersmaatregelen onder de aandacht. Wij zorgen ervoor dat het projectteam zich continu bewust blijft van de risico’s zonder er vermoeid van te raken. Het resultaat is dat de teamleden risico’s eerder onderkennen en er sneller op anticiperen. Waardevolle sturingsinformatie dus, waarmee je als team structureel je voordeel kunt doen.

Het opzetten en invullen van projectbeheersing

Soms is extra ondersteuning nodig om een project goed, tijdig en binnen budget af te kunnen ronden. Wij nemen je de zorg uit handen. Als deskundige en ervaren projectbeheerser krijgen én houden we grip op - onder andere - de planning, het budget en de kwaliteitseisen. We zorgen voor een goede structuur voor projectbeheersing en een heldere verantwoording. Een belangrijke voorwaarde voor succes.

Cases

Cases

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.