TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Podcast BNR – Nieuw Nederland Trots boeren in de Beemster

  In samenwerking met BNR hebben we de podcast- en videoserie Nieuw Nederland ontwikkeld. In acht afleveringen gaan we dieper in op de complexe ruimtelijke vraagstukken waar gemeenten mee te maken hebben. Deze zevende aflevering gaat over verdozing van het landschap en de samenwerking tussen het bedrijfsleven en de lokale gemeenschap.

   

  Toegevoegd door Gregor Heemskerk op 9 maart 2022

  Een nieuwe stal bouw je als melkveehouder meestal maar één keer in je leven. Een uitgelezen moment dus om iets neer te zetten waar je als boer trots op kan zijn. Maar tussen strenge stikstofregels en lokale wetgeving valt het vaak niet mee om iets bijzonders te realiseren.

  Bij CONO Kaasmakers draaiden ze het om: niet het beperken van uitstoot, maar het creëren van meerwaarde voor de boer én de omgeving moest centraal staan. Vanuit die gedachte werden een duurzame kaasmakerij en stal gerealiseerd. Goed voor boer en dieren, passend in het landschap en een aanvulling op de omgeving.

  Herontwikkeling bedrijventerreinen

  Steeds meer bedrijventerreinen vergroenen en worden herontwikkeld tot terreinen waar mensen graag werken, langsfietsen of in lopen. Voor overheden een grote, ruimtelijke uitdagingen. In zo’n complexe politiek bestuurlijk omgeving krijg je alleen dingen voor elkaar als overheden de handen ineenslaan met ondernemers, investeerders, ontwikkelaars, toekomstige gebruikers en burgers. TwynstraGudde begeleidt de partijen hierbij. Wij kennen de geschikte methodieken en hebben alle benodigde expertise in huis om de samenwerking vorm te geven.

  Lees ook:

  • Partijen verbinden en nieuwe deuren openen
   Soms helpt dieper nadenken of helpt nog langer onderhandelen niet meer. Dan gebruiken we social design als methode om tot een ander perspectief te komen. Wij onderzoeken wat mensen ten diepste beweegt en ontwikkelen verbindende perspectieven die mensen uitnodigen vorm te geven aan hun toekomst.
  • Bouwen aan een duurzame relatie
   Als een proces stagneert, werkt dieper nadenken of langer onderhandelen vaak niet meer. Dan kan social design zorgen voor een andere wending. Met social design sla je een brug tussen jouw organisatie en de dagelijkse behoeften van de mensen waarvoor je werkt.

  Nieuwsbrief

  De adviseurs en managers van TwynstraGudde werken dagelijks aan de maatschappelijke thema’s van deze tijd. We bieden onze opdrachtgevers binnen zowel de overheid als het bedrijfsleven unieke, werkbare oplossingen en brengen complexe projecten en programma’s tot een goed einde. Onze kennis en ervaring delen we regelmatig via onze site en onze nieuwsbrief. Wil jij deze vanaf nu ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

  Neem contact op met één van deze experts

  Alle mensen

  Neem contact op met één van deze experts

  Alle mensen