TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  In 5 stappen een groenblauw ingericht bedrijventerrein

  Een bedrijventerrein vergroenen of 'verblauwen'. Mooi gezegd, maar hoe pak je dat aan als gemeente, als parkmanagement of als onderneming? Waar begin je mee en welke stappen moet je ondernemen?

  Toegevoegd door Gregor Heemskerk op 8 juni 2021

  Groene-gezonde-bedrijventerreinen-1_Pagina_02

  Groene-gezonde-bedrijventerreinen-1_Pagina_01

  Stichting Steenbreek heeft in samenwerking met provincie Zuid-Holland het boekje Groene Gezonde Bedrijventerreinen uitgebracht. Op basis van een gesprek met adviseurs van TwynstraGudde is in dit boekje ook een procesaanpak beschreven met 5 stappen die je kunt doorlopen op weg naar een groenblauwe inrichting van een bedrijventerrein.

  TwynstraGudde heeft kennis van herstructurering van bedrijventerreinen, uitwerking geven aan de klimaatadaptatieopgaven, het vormgeven van de samenwerking en het programmeren van de maatregelen.

  Podcast ‘Trots boeren in de Beemster’

  Luister ook de podcast ‘Trots boeren in de Beemster’ die wij in samenwerking met BNR Nieuwsradio hebben gemaakt. De kaasmakerij in de Beemster is net zo groot als een groot distributiecentrum in Waalwijk of Rozendaal. De lelijke grijze dozen kunnen een voorbeeld nemen aan hoe het pand van CONO Kaasmakers wél in het landschap past. Dat kost geld, maar zijn wij bereid om meer voor onze producten en bezorging te betalen hiervoor?

   

  Stel een vraag aan:

  Alle mensen

  Stel een vraag aan:

  Alle mensen