Inspiratie voor jouw huisvestingstraject

Tegenwoordig werken we niet meer vanaf één plek. We werken thuis, onderweg en door de digitalisering zijn we allang niet meer gebonden aan één vaste locatie. Wat betekent dat voor je organisatie? En hoe zorg je ervoor dat je medewerkers - waar ze ook werken - het maximale uit zichzelf halen?

 

Wij helpen jou om dit soort belangrijke beslissingen over huisvesting weloverwogen te nemen. Want hoe handig flexibele werkplekken ook lijken: met het juiste huisvestingsconcept kun je veel bereiken en betekenen voor je medewerkers. Talent aantrekken bijvoorbeeld, een gezond werkklimaat creëren of zorgen voor een prettige , goede en boeiende werkomgeving. Met ons zie je geen kans over het hoofd.

Dergelijke huisvestingstrajecten hebben we al voor veel opdrachtgevers mogen begeleiden. Voorbeelden hiervan zijn:

Kijk op deze pagina voor meer voorbeeld cases.

Ervaringen eigen huisvestingstraject

Onlangs zijn wij zelf verhuisd naar onze nieuwe huisvesting in Amersfoort en hebben wij ons eigen huisvestingstraject doorlopen. Wij hebben onszelf nu de vragen gesteld: willen we bestaande bouw, renoveren of nieuwbouw? Blijven we in Amersfoort of niet? Hoe ziet ons programma van eisen eruit en hoe moet ons huisvestingsconcept eruit zien? Onze ervaringen, hoogte- en dieptepunten, missers en successen in dit traject delen wij in een blogreeks, waarvan je de al verschenen blogs onderaan deze pagina kunt lezen.

Uiteindelijk hebben we een overeenkomst ondertekend met projectontwikkelaar Schipper Bosch voor een modern en vernieuwend huisvestingsconcept. Ons kantoor staat in De Nieuwe Stad in Amersfoort: een door grote en kleine bedrijven bewoonde microstad, waarin creativiteit, samenwerken en innovatie centraal staat. Ons huisvestingsconcept sluit hier naadloos op aan.

uitzicht 2

Concept – vastgoed as a service

Ons nieuwe huisvestingsconcept kenmerkt zich door een grote diversiteit aan werkplekken, flexibiliteit, duurzaamheid en full service. Er worden geen vierkante meters gehuurd maar een totaalconcept: voor een vast bedrag krijg je een werkplek inclusief alle services met veel licht en groen. Er kan naar behoefte worden opgeschaald en verminderd in werkplekken, dit kan zelfs per week veranderen. Voor ons een belangrijke eis, aangezien onze adviseurs van maandag tot en met donderdag vooral bij klanten zitten, behalve op de vrijdag. Flexibiliteit in kantoorgebruik is voor ons daarom erg belangrijk. Op vrijdagen hebben we extra werkplekken en vergaderruimtes tot onze beschikking, inclusief alle services.

Deze unieke manier van het benaderen van huisvesting is vernieuwend, huisvesting en service bewegen mee met een organisatie. Naast werkplekken en -ruimtes specifiek voor TwynstraGudde komen er diverse flexplekken die los te huur zijn voor andere ondernemers. Dit past heel goed bij onze eigen ambitie om een kantoor te creëren dat een plek wordt waar samenwerking, kennisdeling en overleg tussen verschillende partijen tot stand komt.

IMG-20190812-WA0003

Duurzaamheid

Duurzaamheid is integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering. Het is voor ons dus belangrijk dat dit ook terugkomt in ons kantoor. Met de verhuizing naar het nieuwe kantoor verkleinen wij onze footprint aanzienlijk. Het gebouw is energieneutraal en (deels) circulair. Voor energie wordt gebruik gemaakt van de biomassacentrale die al in De Nieuwe Stad zit en van stroom via zonnepanelen op het dak. Voor de constructie van het kantoor is bewust gekozen voor een materiaal dat bij een eventuele sloop bijna volledig hergebruikt kan worden. Voor de gevel zijn kozijnen gebruikt waarvan het hout lokaal verkregen is en her te gebruiken. Daarmee voldoet het aan de duurzame eisen van deze tijd.

Binnentuin en lunchruimte3

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen over werkplekconcepten en huisvesting? Houd onze website dan in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief door een mail te sturen naar Karin Riksen-van de Grootevheen.

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.