Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Johan Cruijff ArenA Johan Cruijff ArenA - Uitbreiding 2020

  De Johan Cruijff ArenA maakt zich op voor een grote verbouwing. De kwaliteit en de service voor de stadionbezoekers wordt daarmee fors verbeterd. De omlopen van de eerste en de tweede ring worden verbreed. Vooral de toeschouwers op de tweede ring gaan er flink op vooruit. Het uiterlijk van het stadion verandert ook: de vorm van de Johan Cruijff ArenA gaat over van hol naar bol. Het is de grootste verbouwing sinds de opening in 1996.

  Foto: PHPP

  TwynstraGudde is door de Johan Cruijff ArenA ingeschakeld om het idee van de Johan Cruijff ArenA verder te onderzoeken en het tot een project te maken. Sinds begin 2015 voert TwynstraGudde het projectmanagement uit om dit beheersbaar tot een projectsucces te brengen. Twee aspecten van de context van het projectmanagement in het bijzonder.

  Innovatie binnen een project

  Gecombineerd met het Johan Cruijff ArenA Innovation Center wordt het project gebruikt als katalysator voor nieuwe gebouwoplossingen en smart city oplossingen die bijdragen aan een verbetering van de bedrijfsvoering, duurzaamheid, veiligheid, kwaliteit en customer experience.

  Omdat het innoveren en gebouwontwikkeling een verschillende dynamiek kennen, hebben we deze parallel aan elkaar georganiseerd. Op belangrijke momenten in de ontwikkeling van het project worden de resultaten van beiden met elkaar gedeeld, waardoor innovaties het project kunnen ‘instromen’ met behoud van de beheersbaarheid van het projectdeel.

  Managen op de grens tussen project en bedrijfsvoering

  Hoogwaardige dienstverlening, state-of-the-art faciliteiten, veiligheid en optimale publieksbeleving vormen de belangrijkste strategische pijlers. Dat betekent dat de opdrachtgever continue inspeelt op de actualiteit. Middels gericht procesmanagement, naast het projectmanagement, bewaken we of het project dat ontwikkelt wordt nog het juiste is. We onderzoeken scopewijzigingen, passen dit in het project en bereiden besluitvorming voor.

  Het resultaat hiervan is dat het resultaat van het project passend is bij wat de opdrachtgever nu en in de toekomst wil. Ons doel is niet om het project conform het (oude) Programma van Eisen op te leveren maar het project dat de opdrachtgever wil hebben na oplevering.

  Momenteel is de eerste fase van de uitbreiding in uitvoering. Voor 2020 zal het gehele stadion geheel gemoderniseerd zijn.

  Bekijk een virtual reality tourvr

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen