TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Haga Ziekenhuis Vernieuwingsopgave Haga Ziekenhuis

  Het Haga Ziekenhuis, onderdeel van de Reinier Haga groep, stond voor een grote vernieuwingsopgave: de vernieuwbouw van de locatie Leyweg in Den Haag.

  Er is op deze locatie nieuwbouw gerealiseerd, waar onder andere het nieuwe OK-complex, hotfloor en ambulance centrum, het Moeder & Kindcentrum en het nieuwe Juliana kinderziekenhuis is gehuisvest zijn. Het Haga Ziekenhuis vroeg TwynstraGudde om te ondersteunen bij deze enorme opgave op het gebied van programmeren nieuwe werkplekconcepten, tendermanagement, projectmanagement en vervolgens bij de samenwerking in de ontwikkeling en het ontwerp en de realisatie en fysieke en organisatorische inrichting.

  We hebben bijgedragen aan het vormgeven van het programmamanagement van de nieuwe werkplekconcepten voor de nieuw- en verbouw. Het project omvatte naast het OK-complex, Moeder & Kindcentrum en het Juliana kinderziekenhuis ook de vernieuwbouw van de spreekuuromgeving, diverse poliklinieken, IC, het Ronald Mac Donaldhuis en de Parkeergarage.

  Bijzonder bij deze opgave was dat het oude en het nieuwe deel van het ziekenhuis op elkaar aansluiten. Het bestaande ziekenhuis moest dan ook gedurende gehele realisatiefase operationeel blijven, met zo min mogelijk overlast voor patiënten en verstoring van het primaire proces. Mede daarom is er gekozen voor een de contractvorm Design Build Maintain voor zowel de nieuw- als verbouw. Het totale oppervlak bedroeg 107.000 vierkante meter. Zowel het ontwerp, bouw als het onderhoud van het gehele ziekenhuis voor twintig jaar is uitbesteed aan één partij. Wij hebben voor de opdrachtgever het tendermanagement uitgevoerd. Wij zijn van de definitie- tot en met de beheerfase opgetreden als projectmanager en adviseur samenwerking in opdracht van het Haga Ziekenhuis en VolkerWessels.

  Het resultaat voor de opdrachtgever

  Het Haga Ziekenhuis is na een intensief traject opgeleverd in 2015. Het project is binnen de geplande tijd en het beschikbare budget gerealiseerd en in gebruik genomen. Bovendien is het gelukt de overlast voor patiënten en de verstoring van het primaire proces zoveel mogelijk te beperken.

  De toegevoegde waarde van TwynstraGudde

  TwynstraGudde heeft kennis en ervaring op het gebied van zorg en werkconcepten, financiering van de zorg, projectmanagement bij complexe bouwkundige opgaven en contractmanagement. In deze opdracht hebben we die kennisdomeinen geïntegreerd. Daarmee konden we het project van begin tot eind op vele aspecten adviseren en begeleiden.

  Neem contact op

  Alle mensen

  Neem contact op

  Alle mensen