Marktonderzoek Facility & workplace experience

Wat zijn de drijfveren van jouw medewerkers en welke invloed heeft dit op de huisvesting en de inrichting van werkplekken? Dit is de centrale vraag in het Facility & workplace experience onderzoek van TwynstraGudde in opdracht van FMN. Het onderzoek is nu gratis te downloaden. Op 1 april is het onderzoek gepresenteerd. De presentatie is hieronder in zijn geheel terug te zien. 

Heb je vragen naar aanleiding van de presentatie?



De aandacht voor de eindgebruiker blijft groeien. Er ontstaat steeds meer inzicht in werkactiviteiten, de werkomgeving en de mate van tevredenheid van onze gebruikers. Maar wat zegt het dat 85% van de medewerkers tevreden is over je restaurant? Is het niet interessanter om te weten waarom de mensen tevreden zijn?

fm-1

Nieuwe onderzoeksmethode met focus op medewerker

TwynstraGudde heeft veel ervaring met onderzoek naar trends en ontwikkelingen vanuit het perspectief van facilitaire professionals. Dit onderzoeken wij twee-jaarlijks in samenwerking met FMN. Hier vind je de resultaten van de laatste editie.

De cijfers uit bestaande kwantitatieve onderzoeken bieden houvast en zijn een goede basis voor beslissingen. Maar geven ze ook een volledig beeld van de werkelijkheid? Missen we niet de emotie en de beleving? Hoe voelen mensen zich in de werkomgeving? Waarom blijven werkplekken leeg en onbenut? Waarom maakt werkomgeving ze niet productiever?

FMN-Word lid!

Met het nieuwe onderzoek, dat wij ook dit keer samen met FMN hebben ontwikkeld richten we ons dus meer op de medewerker. Wat is de relatie tussen de drijfveren van medewerkers en de huisvesting? Deze informatie helpt jou, als Facility & Workplace professional om te werken aan een optimale employee experience voor je medewerkers. Download nu hier het onderzoek.

Onderzoek downloaden 

Kijk voor meer informatie over FMN, dé onafhankelijke beroepsvereniging voor iedereen die geïnteresseerd is in het facilitaire domein, op haar website

Cases

Cases

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.