TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Marktonderzoek Facility & workplace experience

  Wat zijn de drijfveren van jouw medewerkers en welke invloed heeft dit op de huisvesting en de inrichting van werkplekken? Dit is de centrale vraag in het Facility & workplace experience onderzoek van TwynstraGudde in opdracht van FMN. Het onderzoek is nu gratis te downloaden. Op 1 april is het onderzoek gepresenteerd. De presentatie is hieronder in zijn geheel terug te zien. 

  Heb je vragen naar aanleiding van de presentatie?  De aandacht voor de eindgebruiker blijft groeien. Er ontstaat steeds meer inzicht in werkactiviteiten, de werkomgeving en de mate van tevredenheid van onze gebruikers. Maar wat zegt het dat 85% van de medewerkers tevreden is over je restaurant? Is het niet interessanter om te weten waarom de mensen tevreden zijn?

  fm-1

  Nieuwe onderzoeksmethode met focus op medewerker

  TwynstraGudde heeft veel ervaring met onderzoek naar trends en ontwikkelingen vanuit het perspectief van facilitaire professionals. Dit onderzoeken wij twee-jaarlijks in samenwerking met FMN. Hier vind je de resultaten van de laatste editie.

  De cijfers uit bestaande kwantitatieve onderzoeken bieden houvast en zijn een goede basis voor beslissingen. Maar geven ze ook een volledig beeld van de werkelijkheid? Missen we niet de emotie en de beleving? Hoe voelen mensen zich in de werkomgeving? Waarom blijven werkplekken leeg en onbenut? Waarom maakt werkomgeving ze niet productiever?

  FMN-Word lid!

  Met het nieuwe onderzoek, dat wij ook dit keer samen met FMN hebben ontwikkeld richten we ons dus meer op de medewerker. Wat is de relatie tussen de drijfveren van medewerkers en de huisvesting? Deze informatie helpt jou, als Facility & Workplace professional om te werken aan een optimale employee experience voor je medewerkers. Download nu hier het onderzoek.

  Onderzoek downloaden 

  Kijk voor meer informatie over FMN, dé onafhankelijke beroepsvereniging voor iedereen die geïnteresseerd is in het facilitaire domein, op haar website

  Cases

  Cases

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen