Facility management De beste strategie bepalen

Om tot de beste strategie voor jouw facilitaire organisatie te komen, combineren we brede kennis van facilitaire markten met inzicht in de uitdagingen van jouw organisatie. 

Op welke manier zorg je voor een werkomgeving die jouw organisatie nodig heeft? Welke kansen zijn er voor verduurzaming, flexibilisering en hybride werken? Hoe helpt technologie om data te genereren, te analyseren en in te zetten? De facilitaire markt is enorm in beweging. Actuele kennis is nodig om deze vragen te beantwoorden. Tegelijk is diep inzicht nodig in de visie en de strategie van jouw organisatie. Wat komt er op je af? Hoe werkt jouw organisatie over vijf jaar?

Verschillende invalshoeken

Om te doorgronden hoe facilitair management in jouw organisatie van toegevoegde waarde kan zijn, werken we nauw samen met experts op het gebied van vastgoedstrategie, huisvestingconcepten, samenwerking- en organisatiekunde, aanbesteden en verandermanagement. Het geeft je strategisch inzicht. Vanuit alle relevante invalshoeken is daaraan bijgedragen. Het is de basis voor succes.

Regie is de nieuwe standaard

Wil je flexibel meebewegen met de veranderende trends en mogelijkheden? Wil je kosten besparen en tegelijk het maximale voor de eindgebruikers betekenen? Overweeg dan de stap naar een regieorganisatie. Wij ondersteunen je bij het maken van die afweging en de verandering er naartoe. Ook helpen wij je de regieorganisatie effectiever en efficiënter te laten werken.

De juiste strategie voor sourcing

Bij een facilitaire strategie hoort ook strategisch sourcen. Je moet steeds weer de juiste afweging maken tussen zelf doen, samenwerken en uitbesteden. Alleen zo kun je scherp op kosten blijven letten, kwaliteit toevoegen en flexibel inspelen op veranderende vragen én kansen die zich in facilitaire markten voordoen.

Onze toegevoegde waarde

Onze adviseurs zijn met ruim 30 jaar ervaring koploper in het facilitaire vak. We werken op basis van praktische kennis en brede expertise. Elk jaar ontvang je van ons de resultaten van een onderzoek naar trends, ontwikkelingen, groei en krimp van de facility & workplace markt. Bovendien krijg je toegang tot een database van facilitaire kengetallen voor het toetsen van formatie-, exploitatie- en investeringskosten. 

Cases

Cases

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.