Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Blog Huisvestings- en facilitaire kengetallen 2019

  Nieuwsitems over prijsstijgingen in de bouw zijn niet meer op één hand te tellen. Maar waar gaat het nou eigenlijk over? Wat kost nou een kantoorpand of ziekenhuis? Niemand ontkomt aan duurzaamheid, maar wanneer en tegen welke investering? Of hoeveel is men jaarlijks kwijt aan facilitaire kosten? De kostenflyer van TwynstraGudde helpt u op weg.

  Toegevoegd door Steffen Chang op 26 februari 2019

  Met de gratis nieuwe kostenflyer biedt TwynstraGudde u direct inzicht in allerlei kostenkengetallen. Wat dacht u van kengetallen voor investeringskosten (NEN 2699) voor het casco en inbouwpakket van kantoorgebouwen, ziekenhuisomgevingen en parkeervoorzieningen. Of inzicht in kosten voor transformatie van kantoren naar nieuwe functies? Of kosten om uw kantoor naar label C of A te renoveren?

  Of bent u op zoek naar actuele kengetallen voor de huisvestings- en organisatie gebonden facilitaire kosten (op basis van NEN EN-15221) van kantoorgebouwen en ziekenhuizen? Naast deze kengetallen vindt u in de nieuwe kostenflyer nog veel meer; onze verwachting van de marktontwikkeling in de bouw, tips om uw project door deze turbulente tijd heen te loodsen, een overzichtelijk tijdlijn over duurzaamheid en een indicatie van meerkosten voor investeren in duurzaamheid.

  TwynstraGudde biedt u deze kostenflyer graag gratis aan. Wilt u de kostenflyer ontvangen? Laat dan hieronder uw contactgegevens achter.

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen