TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Blog Huisvestings- en facilitaire kengetallen 2019

  Nieuwsitems over prijsstijgingen in de bouw zijn niet meer op één hand te tellen. Maar waar gaat het nou eigenlijk over? Wat kost nou een kantoorpand of ziekenhuis? Niemand ontkomt aan duurzaamheid, maar wanneer en tegen welke investering? Of hoeveel is men jaarlijks kwijt aan facilitaire kosten? De kostenflyer van TwynstraGudde helpt u op weg.

  Toegevoegd door Steffen Chang op 26 februari 2019

  Met de gratis nieuwe kostenflyer biedt TwynstraGudde u direct inzicht in allerlei kostenkengetallen. Wat dacht u van kengetallen voor investeringskosten (NEN 2699) voor het casco en inbouwpakket van kantoorgebouwen, ziekenhuisomgevingen en parkeervoorzieningen. Of inzicht in kosten voor transformatie van kantoren naar nieuwe functies? Of kosten om uw kantoor naar label C of A te renoveren?

  Of bent u op zoek naar actuele kengetallen voor de huisvestings- en organisatie gebonden facilitaire kosten (op basis van NEN EN-15221) van kantoorgebouwen en ziekenhuizen? Naast deze kengetallen vindt u in de nieuwe kostenflyer nog veel meer; onze verwachting van de marktontwikkeling in de bouw, tips om uw project door deze turbulente tijd heen te loodsen, een overzichtelijk tijdlijn over duurzaamheid en een indicatie van meerkosten voor investeren in duurzaamheid.

  TwynstraGudde biedt u deze kostenflyer graag gratis aan. Wilt u de kostenflyer ontvangen? Laat dan hieronder uw contactgegevens achter.

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen