Blog Huisvestings- en facilitaire kengetallen 2019

Nieuwsitems over prijsstijgingen in de bouw zijn niet meer op één hand te tellen. Maar waar gaat het nou eigenlijk over? Wat kost nou een kantoorpand of ziekenhuis? Niemand ontkomt aan duurzaamheid, maar wanneer en tegen welke investering? Of hoeveel is men jaarlijks kwijt aan facilitaire kosten? De kostenflyer van TwynstraGudde helpt u op weg.

Toegevoegd door Steffen Chang op 26 februari 2019

Met de gratis nieuwe kostenflyer biedt TwynstraGudde u direct inzicht in allerlei kostenkengetallen. Wat dacht u van kengetallen voor investeringskosten (NEN 2699) voor het casco en inbouwpakket van kantoorgebouwen, ziekenhuisomgevingen en parkeervoorzieningen. Of inzicht in kosten voor transformatie van kantoren naar nieuwe functies? Of kosten om uw kantoor naar label C of A te renoveren?

Of bent u op zoek naar actuele kengetallen voor de huisvestings- en organisatie gebonden facilitaire kosten (op basis van NEN EN-15221) van kantoorgebouwen en ziekenhuizen? Naast deze kengetallen vindt u in de nieuwe kostenflyer nog veel meer; onze verwachting van de marktontwikkeling in de bouw, tips om uw project door deze turbulente tijd heen te loodsen, een overzichtelijk tijdlijn over duurzaamheid en een indicatie van meerkosten voor investeren in duurzaamheid.

TwynstraGudde biedt u deze kostenflyer graag gratis aan. Wilt u de kostenflyer ontvangen? Laat dan hieronder uw contactgegevens achter.

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.