TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Nieuws Welke acties leiden tot een sterker ecosysteem voor kennis en innovatie?

  In samenwerking met de Zuid-Hollandse campusorganisaties gaan wij aan de slag om antwoord te vinden op de vraag: ‘Welke concrete acties leiden tot een sterker ecosysteem voor kennis en innovatie voor de gezamenlijke Zuid-Hollandse campussen?' Waar liggen de kansen voor de valorisatie van kennis en het aantrekken van bedrijven op de campus? De Provincie Zuid-Holland, de Economic Board Zuid-Holland en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat hebben ons gevraagd dit te onderzoeken.

  Toegevoegd door Jesse Wermelink op 14 oktober 2020

  Het resultaat van deze opdracht, de concrete acties voor het versterken van het ecosysteem, hebben enkel het beoogde effect als deze daadwerkelijk worden opgepakt door de verschillende campusorganisaties. Onze aanpak is er dan ook op toegespitst om de campusorganisaties expliciet medezeggenschap te geven en ze aan elkaar te verbinden.

  Voor deze unieke opdracht zetten wij onze ‘campus- en clusterontwikkeling’ kennis en ervaring in die wij hebben opgedaan in ons werk voor o.a. Brainport Industries Campus (Eindhoven), Novio Tech Campus (Nijmegen), The Hague Humanity Hub, Maintenance Value Park (Terneuzen), Green Park Aalsmeer, Leerpark Dordrecht, Utrecht Science Park, The Hague Security Delta, TU Delft campus, Flevo Campus Almere, S/park Deventer, Foodlab Hoeksche Waard, Hilversum Media Park en campus TU Eindhoven. Elke situatie is uniek en vraagt een aanpak op maat.

  Ook hebben wij begin dit jaar een campus-studiereis georganiseerd waarbij de vraag centraal stond hoe overheid, bedrijven en kennisinstellingen kunnen samenwerken om innovatieve ecosystemen en de economische identiteit te versterken.

  Het onderzoek voeren wij samen met onder andere TU Delft, Biotech Campus Delft en Space Campus Noordwijk uit.

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen