TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Omgevingsmanagement In dialoog met de stakeholder

  Goed omgaan met je omgeving betekent in de eerste plaats: met succes een gesprek aangaan. Maar hoe doe je dat als er zoveel verschillende belangen zijn?

  Alles begint met het aangaan van een open dialoog. Samen regisseren we het proces waarin alle belangen worden gewogen. Zo komen we tot een gedragen besluitvorming.

  Zoeken naar verbindingen

  De aanpak is proactief, gebaseerd op het Mutual Gains gedachtegoed. Daarbij richt je je op de belangen van de betrokkenen en ga je samen op zoek naar oplossingen waar iedereen iets aan heeft: de win-win. Dat vraagt om oprechte interesse in de ander, oordeelsvrij luisteren en het vermogen om de verschillende belangen met elkaar te verbinden. Zo krijg je besluiten waar de meerderheid achter staat: daardoor vergroot je de kans dat ze lang standhouden.

  Anders kijken

  Loop je vast in een onderhandeling of is er een patstelling tussen twee groeperingen? Met Design Thinking helpen onze adviseurs je ruimte te maken voor radicaal nieuwe manieren van kijken. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van reframing. Daarbij los je een probleem op door je af te vragen waar je de situatie mee kunt vergelijken. Zo kun je een ruimtelijk ordeningsvraagstuk zien als een potje Risk of landjepik. En dat brengt je misschien wel op het idee van meervoudig ruimtegebruik. Door zulke inzichten zie je ineens nieuwe mogelijke oplossingen.

  Wil jij de dialoog met je omgeving versterken of heb je behoefte aan vernieuwende oplossingen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

  Virtueel Omgevingsmanagement

  Contact en participatiemogelijkheden zijn van groot belang. Nu fysiek bijeenkomen niet mogelijk is, zijn veel organisaties op zoek naar manieren om online in contact te blijven met de omgeving. Samen met onze opdrachtgevers hebben wij ervaring opgedaan met verschillende werkvormen om het Omgevingsmanagement effectief te laten zijn.

  Cases

  Cases

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen