Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Managers van Morgen Complexiteit werkbaar maken

  De stip op de horizon staat, maar hoe komen we daar? De opgaven waaraan we werken worden steeds complexer. Onze managers zijn in staat deze complexiteit te doorgronden en die te vertalen naar concrete acties en resultaten. Samen met onze collega’s zijn wij constant in beweging en op zoek naar de beste weg. Dat borgen wij in onze gildes waar kerncompetenties als veranderkunde, leiderschap en project-, programma- en portfoliomanagement steeds doorontwikkelen.

  Wij vinden complexiteit interessant en gaan graag met de mensen in onze opdracht aan de slag om deze complexiteit te doorgronden. Daarin is ruimte voor twijfel, discussie en wrijving essentieel. Zo kom je met elkaar tot inzicht in complexiteit. Onze managers kunnen zich flexibel opstellen als het nodig is en zijn in staat om reflectief naar zichzelf en hun omgeving te zijn. In het managementontwikkeltraject dat onze managers doorlopen, is hier constant aandacht voor. Zo creëren wij samen met onze opdrachtgevers een context waar complexiteit niet verlamt maar juist beweging brengt.

  Verbinden

  Onze collega’s werken dagelijks aan complexe opgaven in het onderwijs en de zorg. Onze managers staan dicht bij deze collega’s en hebben daarmee toegang tot kennis en kunde die helpt om effectief te opereren in ingewikkelde situaties. Wij helpen elkaar en daarmee ook onze opdrachtgevers. Dat zien wij als een enorme kracht in de verbinding tussen ons adviesbureau en managementbureau.

  Aan de slag met complexe opgaven

  Alle mensen

  Aan de slag met complexe opgaven

  Alle mensen