TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Management

  Organisaties zijn altijd in verandering. Dat vergt het uiterste van directies, bestuurders, toezichthouders en managers. Met managementadvies, executive search en interim-management op strategisch, tactisch én operationeel niveau geven wij een impuls aan versterking van het leiderschap. We helpen organisaties bij vraagstukken van vandaag én morgen. 

  Management vraagstukken van vandaag en morgen


  In deze sectoren leveren onze managers een belangrijke bijdrage.

  managementfoto

   

  'Ik word blij van complexe organisatiepuzzels en help mijn opdrachtgevers graag om die te leggen'
  Beata Neerhoff Directeur Interim management

  Interim management

  Soms heb je als organisatie voor een bepaalde periode extra leidinggevende kracht en bijzondere competenties nodig. Wij lossen wisselende managementvraagstukken op. We hebben kennis van en bestuurlijke ervaring in jouw sector. Je organisatie komt in beweging, er is nieuw perspectief en veranderingen komen daadwerkelijk tot stand.
  Lees meer

  73% Crisis management opdrachten
  20% Transitie opdrachten
  25% Binnen twee weken aan de slag

  Executive search

  Je organisatie moet veranderen om slagvaardiger te worden en nieuwe ambities te realiseren. Soms gaat er plotseling iemand weg en heb je dringend nieuwe mensen nodig op executive niveau. Je zoekt bestuurders, directieleden of toezichthouders die bestaande teams versterken en verrijken met nieuwe kennis en ervaring. Wij helpen de man of vrouw te vinden waar jij naar zoekt.
  Lees meer

  download

   

  Opdrachtgevers waar we impact maken

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen