Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Verhalen uit de praktijk Wonen, zorg en welzijn voor ouderen

  Verbinding zoeken en samen optrekken voor de zorg van morgen. Denken mét ouderen en niet óver. Klein beginnen in plaats van groots en meeslepend. Niet vanuit rollen en structuren, maar vanuit de opgave handelen. Dat zijn elementen van het antwoord op prangende vragen over wonen, zorg en welzijn voor ouderen. Het lijkt een open deur, maar niets is minder waar. Inspirerende professionals en ouderen laten zien hoe weerbarstig de praktijk is en hoe zij met visie, durf en volharding een weg vinden. Deze interviews plaatsten we stuk voor stuk online, en deze zijn nu, aangevuld met artikelen van onze TwynstraGudde adviseurs, gebundeld in een fysiek magazine.

  In de tijd van Ot en Sien ging je na je pensionering linea recta naar het rusthuis. Daar werd je de rest van je leven verzorgd. Je hoopte op een goed rusthuis, waar je niet te veel aan banden werd gelegd en je min of meer je eigen leven kon voortzetten. De woning die je achterliet, was voor een nieuw gezin. Die tijd ligt gelukkig ver achter ons. Dé oudere bestaat niet meer. We weten dat iedereen andere wensen heeft en het lijkt erop dat die het best worden vervuld door zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen. 

  Pioniers die een andere weg kozen

  We spraken met pioniers die een andere weg kozen: ouderen en professionals van zorgaanbieders, woningcorporaties en gemeenten. Hun boodschap: denk vanuit het perspectief van de ouderen. Niet vanuit het perspectief van regels, structuren en eilandjes. Het systeem mag geen belemmering vormen voor een goede oplossing. 

  Durf en verbeeldingskracht

  Denken vanuit ouderen, visie en samenwerken. Het zijn clichés. Maar in de praktijk zie je vaak eilandgedrag waarbij structuren, financiering en wet- en regelgeving leidend zijn. Het vergt durf en verbeeldingskracht om een eigen koers te kiezen en de opgave centraal te blijven stellen. De gesprekken die we hebben gevoerd met ervaringsdeskundigen en professionals laten dat zien.

  Hét magazine over wonen, zorg en welzijn voor ouderen

  Wonen, zorg en welzijn voor ouderenDé informatiebron met waardevolle, praktische inzichten en handvatten uit de praktijk. Onderaan deze pagina vind je alle interviews uit de interviewreeks online. Je kunt nu ook een digitale versie van ons magazine downloaden.

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen