Nieuws TwynstraGudde samenwerkingspartner van TU Delft bij realiseren omvangrijke vastgoedopgave

De Technische Universiteit Delft heeft een omvangrijke vastgoedopgave voor de aankomende jaren. TwynstraGudde is één van de drie partijen die de TU Delft de aankomende acht jaar gaan ondersteunen bij het realiseren van deze opgave.

Toegevoegd door Jeroen Tazelaar op 17 juni 2022

De TU Delft wil ook in de toekomst een campus hebben waar mensen elkaar ontmoeten, samenwerken en excelleren. Daarom hebben ze een koers uitgezet voor een toekomstbestendige campus: de campusstrategie 2030. In deze strategie staat de opgave voor de aankomende jaren beschreven: van renovatie en afstoot in campus Noord en Midden tot de ontwikkeling van campus Zuid waar nieuwbouw gaat plaatsvinden. Het doel van de TU Delft is om deze opgave grotendeels gereed te hebben in 2030.

Daarnaast heeft de TU Delft het doel om de gehele campus te verduurzamen, wat moet leiden tot een circulaire, energie- en CO2- neutrale campus in 2030. Om dit geheel in goede banen te leiden gaat de afdeling CRE ook nog inzetten op het doorontwikkeling van de interne processen binnen de directie.

Ondertekening raamcontract TU Delft en TwynstraGudde

Inzet diverse expertises

Vanuit onze diverse expertises op gebied van onder meer strategisch vastgoedmanagement, project- en programmamanagement en huisvestingsmanagement dragen wij de komend jaren bij aan het realiseren van deze opgave. Mede dankszij onze jarenlange ervaring bij vergelijkbare complexe opgaven, zijn wij door de TU Delft geselecteerd als partner.

Kennis en ervaring delen

Met een samenwerkingstermijn van acht jaar laat de TU Delft zien dat zij expliciet kiezen voor een lange termijn samenwerking en strategisch partnership. Waarin alle partners een structurele bijdrage kunnen leveren aan de langetermijnopgave. Naast TwynstraGudde zijn ook Brink en Turner Townsend gecontracteerd. De TU Delft en de andere partners zetten daarmee naast het leveren van dienstverlening ook nadrukkelijk in op het delen van kennis en ervaringen. Het is een uitdagende en complexe opgave waar wij de TU Delft de aankomende jaren graag bij ondersteunen.

Ondertekening raamcontract TUDelft - collage2-1

 

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.