TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Nieuws TwynstraGudde samenwerkingspartner van TU Delft bij realiseren omvangrijke vastgoedopgave

  De Technische Universiteit Delft heeft een omvangrijke vastgoedopgave voor de aankomende jaren. TwynstraGudde is één van de drie partijen die de TU Delft de aankomende acht jaar gaan ondersteunen bij het realiseren van deze opgave.

  Toegevoegd door Jeroen Tazelaar op 17 juni 2022

  De TU Delft wil ook in de toekomst een campus hebben waar mensen elkaar ontmoeten, samenwerken en excelleren. Daarom hebben ze een koers uitgezet voor een toekomstbestendige campus: de campusstrategie 2030. In deze strategie staat de opgave voor de aankomende jaren beschreven: van renovatie en afstoot in campus Noord en Midden tot de ontwikkeling van campus Zuid waar nieuwbouw gaat plaatsvinden. Het doel van de TU Delft is om deze opgave grotendeels gereed te hebben in 2030.

  Daarnaast heeft de TU Delft het doel om de gehele campus te verduurzamen, wat moet leiden tot een circulaire, energie- en CO2- neutrale campus in 2030. Om dit geheel in goede banen te leiden gaat de afdeling CRE ook nog inzetten op het doorontwikkeling van de interne processen binnen de directie.

  Ondertekening raamcontract TU Delft en TwynstraGudde

  Inzet diverse expertises

  Vanuit onze diverse expertises op gebied van onder meer strategisch vastgoedmanagement, project- en programmamanagement en huisvestingsmanagement dragen wij de komend jaren bij aan het realiseren van deze opgave. Mede dankszij onze jarenlange ervaring bij vergelijkbare complexe opgaven, zijn wij door de TU Delft geselecteerd als partner.

  Kennis en ervaring delen

  Met een samenwerkingstermijn van acht jaar laat de TU Delft zien dat zij expliciet kiezen voor een lange termijn samenwerking en strategisch partnership. Waarin alle partners een structurele bijdrage kunnen leveren aan de langetermijnopgave. Naast TwynstraGudde zijn ook Brink en Turner Townsend gecontracteerd. De TU Delft en de andere partners zetten daarmee naast het leveren van dienstverlening ook nadrukkelijk in op het delen van kennis en ervaringen. Het is een uitdagende en complexe opgave waar wij de TU Delft de aankomende jaren graag bij ondersteunen.

  Ondertekening raamcontract TUDelft - collage2-1

   

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen