TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Nieuws Meryem Kilic-Karaaslan benoemd tot directeur TwynstraGudde Interim Management en Executive Search

  Meryem Kilic-Karaaslan is benoemd tot directeur van TwynstraGudde Interim Management en Executive Search. Zij neemt de rol over van Beata Neerhoff, die zich na 6 jaar nog sterker gaat focussen op de onderwijsmarkt en de maatschappelijke transities die in deze sector spelen.

  Toegevoegd door Esther van Koot op 26 juni 2024

  Meryem Kilic-Karaaslan is sinds 2020 partner bij TwynstraGudde Interim Management en Executive Search. Zij helpt gemeenten aan interim managers voor lijnmanagementfuncties op strategisch niveau en aan managers voor de transitie- en veranderopgaven. Meryem: ‘Ik ben er trots op dat ik samen met een sterk team verder mag bouwen aan het verstevigen van de positie van TwynstraGudde Interim Management en Executive Search in de markt, waarvoor Beata Neerhoff het fundament heeft gelegd. Wij gaan de komende jaren blijven doen waar we goed in zijn: organisaties helpen bij vraagstukken van nu én morgen, met managementadvies, executive search en interim management. Daar worden we immers op gewaardeerd door onze opdrachtgevers. Ik heb er veel zin in om met mijn collega’s van TwynstraGudde Interim Management en Executive Search en TwynstraGudde onszelf uit te dagen, zodat we onze opdrachtgevers nog beter kunnen helpen bij de realisatie van hun ambities en doelen. Zo dragen wij bij aan ons motto ‘impact op morgen’. 

  Blog - meryem

  Beata Neerhoff heeft de afgelopen jaren op veel terreinen een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van TwynstraGudde Interim Management en Executive Search. Ze heeft een heel nieuw team opgebouwd en mede door haar is TwynstraGudde Interim Management en Executive Search erin geslaagd te vernieuwen. Hierdoor heeft Beata ervoor gezorgd dat de positie van TwynstraGudde Interim Management en Executive Search in de markt fors is verstevigd. 

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen