TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Podcast Frontlinieleiderschap in coronatijd

  Leiderschap in crisistijd. Hoe ziet dat eruit? In crisistijd kijkt iedereen naar de leider. Wat vraagt dat? Maakt dat leidinggeven makkelijker of juist moeilijker? Er komen ongetwijfeld nieuwe onzekerheden en dilemma’s aan het licht. Wat leert de crisis ons voor de betere toekomst die vóór ons ligt? In een serie podcasts praten we met negen frontlinieleiders.

  De coronacrisis heeft het leiderschap in tal van organisaties in het publieke domein danig op de proef gesteld. Niet alleen in ziekenhuizen en zorgorganisaties, maar ook bij gemeenten, op scholen en universiteiten en tal van andere maatschappelijke organisaties. Onder de noemer ‘never waste a good crisis’ willen we ontdekken wat leidinggevenden in de frontlinie hebben geleerd.

  Frontlinie leiderschap

  In onze serie podcasts ‘Frontlinieleiders in coronatijd‘ spreken we met negen leidinggevenden in het publieke domein over vragen, persoonlijke dilemma’s en uitdagingen voor de toekomst. We willen ontdekken wat de coronacrisis heeft gedaan en wat we ervan kunnen leren. Luister je mee?

  Abonneren

  Hierboven kun je de podcast alvast beluisteren. Nog handiger is het om je te abonneren via de bekende podcast platforms zoals bijvoorbeeld Spotify of Apple podcasts.

  Whitepaper

  Naar aanleiding van de gesprekken in deze podcast serie schrijven wij een whitepaper waarin we een analyse doen van de overeenkomsten in de gesprekken. Wil je dit whitepaper en alle informatie rondom deze podcast ontvangen? Geef dat aan in het onderstaande formulier. Heb je vragen naar aanleiding van deze podcast? Stel die ook hieronder. 

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen