Podcast Frontlinieleiderschap in coronatijd

Leiderschap in crisistijd. Hoe ziet dat eruit? In crisistijd kijkt iedereen naar de leider. Wat vraagt dat? Maakt dat leidinggeven makkelijker of juist moeilijker? Er komen ongetwijfeld nieuwe onzekerheden en dilemma’s aan het licht. Wat leert de crisis ons voor de betere toekomst die vóór ons ligt? In een serie podcasts praten we met negen frontlinieleiders.

De coronacrisis heeft het leiderschap in tal van organisaties in het publieke domein danig op de proef gesteld. Niet alleen in ziekenhuizen en zorgorganisaties, maar ook bij gemeenten, op scholen en universiteiten en tal van andere maatschappelijke organisaties. Onder de noemer ‘never waste a good crisis’ willen we ontdekken wat leidinggevenden in de frontlinie hebben geleerd.

Frontlinie leiderschap

In onze serie podcasts ‘Frontlinieleiders in coronatijd‘ spreken we met negen leidinggevenden in het publieke domein over vragen, persoonlijke dilemma’s en uitdagingen voor de toekomst. We willen ontdekken wat de coronacrisis heeft gedaan en wat we ervan kunnen leren. Luister je mee?

Abonneren

Hierboven kun je de podcast alvast beluisteren. Nog handiger is het om je te abonneren via de bekende podcast platforms zoals bijvoorbeeld Spotify of Apple podcasts.

Whitepaper

Naar aanleiding van de gesprekken in deze podcast serie schrijven wij een whitepaper waarin we een analyse doen van de overeenkomsten in de gesprekken. Wil je dit whitepaper en alle informatie rondom deze podcast ontvangen? Geef dat aan in het onderstaande formulier. Heb je vragen naar aanleiding van deze podcast? Stel die ook hieronder. 

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.