TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Veranderen Een veranderprogramma opstellen en monitoren

  Verandering krijgt tempo én houdt tempo met een tailormade veranderprogramma. Dat maakt elke aanpak uniek, doelgericht en realistisch. Zo gaat verandering leven

  Verandering vindt bewust en onbewust plaats, altijd en overal. Toch bestaan er genoeg geplande veranderingen waarbij je de toekomst enigszins stuurt en beïnvloedt. Onze ervaring leert dat geplande veranderingen bestaan uit vaste bestanddelen. Met die bestanddelen kun je verandering ontwerpen en erover communiceren. Zie het als een ‘landkaart’ die je kunt gebruiken om een veranderaanpak in jouw organisatie te realiseren.

  De boel op de rit houden

  Vaak gaat verandering voortvarend van start. Maar na enige tijd verdwijnt het enthousiasme en verschijnen er beren op de weg. Het proces wordt stroperig en de grote ambities raken uit beeld. Hoe houd je de boel op de rit? Alles vraagt om aandacht. Maar het reguliere werk moet óók doorgaan.

  Nu komt het veranderprogramma van pas. Met duidelijke doelen, prioriteiten en kartrekkers. Zo’n programma begint met een goede diagnose. Waarom is verandering nodig? Op basis daarvan maken we samen een veranderstrategie met concrete en haalbare stappen. Kleine stappen soms, zodat mensen snel resultaat zien en de verandering behapbaar blijft.

  Mensen spelen in het veranderproces de hoofdrol. Iedere fase vraagt om andere mensen die de kar trekken. In co-creatie met onze opdrachtgevers brengen we in kaart wie welke rol kan spelen. Door steeds de juiste ambassadeurs in te zetten, vergroot je de betrokkenheid en het verandervermogen van je organisatie.

  Kleurendenken

  Bij het opstellen van een veranderprogramma gebruiken wij de beproefde methode van het kleurendenken. Hiermee voorkom je misverstanden over doelstellingen, prioriteiten, activiteiten en samenhang.

  Nieuwsgierig naar jouw verandervoorkeur? Doe de kleurentest.

  Koers en snelheid

  Een goede veranderaanpak maken is een slim begin. Maar nu moet het verandertraject gaan leven. Congruentie is daarbij essentieel en begint met een doordachte interventieplanning. Met andere woorden: strategie vertalen in concrete activiteiten. Samen stellen we zo’n interventieplanning op die zonder omhaal afstevent op resultaat. We zorgen dat de communicatie, regievoering en verschillende rollen afgestemd zijn op de veranderstrategie. Het ontwikkelde programma is concreet, adaptief en de interventies zorgen voor koers, snelheid en overzicht.

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen