TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Strategie Continuïteit binnen een onvoorspelbare dynamiek

  Hoe kom je tot een succesvolle en gedragen strategie waarmee je als organisatie klaar bent voor de toekomst?

  De beste start voor een nieuw strategietraject is: terugblikken. Die terugblik gaat wat ons betreft verder dan het toetsen van de resultaten aan de doelen die je gesteld had. Je leert wat werkt(e) en waarom. En als het niet werkte, ontdek je óók waarom.  Zo leg je de basis voor een succesvol volgend strategietraject. 

  Een nieuwe visie

  Voor een duidelijke strategie heb je een heldere visie nodig. Hoe kijk je als organisatie aan tegen de wereld om je heen? Welke uitdagingen zie je? En welke koers wil (of moet) je inzetten? Een antwoord daarop is lang niet altijd makkelijk te geven. Dat vraagt om prikkelende inzichten en nieuwe invalshoeken. Maar ook om scherpe analyses en vruchtbare dialogen. Wij brengen zaken in beweging én geven je houvast. Daarbij houden we natuurlijk rekening met de specifieke context en dilemma’s van jouw organisatie. Ondernemend leiderschap levert antwoorden op waarmee je als organisatie vooruit kunt. Zo vind je de juiste balans tussen bewegen en verankeren, flexibiliteit en houvast, resultaten nu en successen later.

  Onze dienstverlening

  • Wij helpen bestuurders met een compact strategietraject, een passende, robuuste strategie te ontwikkelen voor het managen en doorstaan van de crisis nu, en de koers erná. 
  • Uitvoering van je strategische verkenning: inzicht en gedeelde betekenisgeving.
  • Positionering en ontwikkeling van een nieuw strategieverhaal.

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen