vorm-expertise02

Regie op besluitvorming

Voortgang boeken op de grote thema’s van deze tijd

Grote thema’s beheersen de politieke agenda. Er zijn ingrijpende ontwikkelingen op het gebied van slimme mobiliteit en verduurzaming van energie. Daarvoor zijn grote en kleinere besluiten nodig. Overheden, bedrijven, maatschappelijke organisaties en inwoners hebben behoefte aan richting, heldere keuzes en transparantie. Maar hoe zorg je ervoor dat je voortgang boekt in zo’n intensief proces of project, zonder partijen te ‘verliezen’ en zonder nuttige ideeën en relevante input over het hoofd te zien? Kortom, hoe houd je regie op de besluitvorming?

Regie op besluitvorming

Voortgang boeken op de grote thema’s van deze tijd

Grote thema’s beheersen de politieke agenda. Er zijn ingrijpende ontwikkelingen op het gebied van slimme mobiliteit en verduurzaming van energie. Daarvoor zijn grote en kleinere besluiten nodig.Overheden, bedrijven, maatschappelijke organisaties en inwoners hebben behoefte aan richting, heldere keuzes en transparantie. Maar hoe zorg je ervoor dat je voortgang boekt in zo’n intensief proces of project, zonder partijen te ‘verliezen’ en zonder nuttige ideeën en relevante input over het hoofd te zien? Kortom, hoe houd je regie op de besluitvorming?

Lees meer
Komen tot werkbare besluiten

Komen tot werkbare besluiten

Om voortgang te (blijven) boeken is regie nodig. Maar het speelveld is complex. Hoe kom je tot werkbare besluiten in een beweeglijke politiek-bestuurlijke omgeving?

Lees meer
Helderheid in de aansturing

Helderheid in de aansturing

Regie op besluitvorming vraagt om een helder inzicht in hoe de organisatie van je proces of project functioneert. Een sterke governance is daarbij onmisbaar.

Lees meer
Precies weten wat er speelt

Precies weten wat er speelt

De informele kant van besluitvorming is vaak onzichtbaar en lastig te doorgronden. Terwijl er vaak veel invloed vanuit gaat.

Lees meer

Cases

Cases

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Meer expertises

Projectmanagement

Alles wat nodig is om projecten tot een succes te maken.

Leiderschapsontwikkeling

Leiderschap is essentieel voor goede resultaten. Goede leiders koppelen persoonlijke ambities aan de opgave waar jouw organisatie voor staat.

Bestuurlijke toekomst

Vormgeven aan het lokaal en regionaal bestuur van de toekomst

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.