TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu
  vorm-expertise02

  Regie op besluitvorming

  Voortgang boeken op de grote thema’s van deze tijd

  Grote thema’s beheersen de politieke agenda. Er zijn ingrijpende ontwikkelingen op het gebied van slimme mobiliteit en verduurzaming van energie. Daarvoor zijn grote en kleinere besluiten nodig. Overheden, bedrijven, maatschappelijke organisaties en inwoners hebben behoefte aan richting, heldere keuzes en transparantie. Maar hoe zorg je ervoor dat je voortgang boekt in zo’n intensief proces of project, zonder partijen te ‘verliezen’ en zonder nuttige ideeën en relevante input over het hoofd te zien? Kortom, hoe houd je regie op de besluitvorming?

  Regie op besluitvorming

  Voortgang boeken op de grote thema’s van deze tijd

  Grote thema’s beheersen de politieke agenda. Er zijn ingrijpende ontwikkelingen op het gebied van slimme mobiliteit en verduurzaming van energie. Daarvoor zijn grote en kleinere besluiten nodig.Overheden, bedrijven, maatschappelijke organisaties en inwoners hebben behoefte aan richting, heldere keuzes en transparantie. Maar hoe zorg je ervoor dat je voortgang boekt in zo’n intensief proces of project, zonder partijen te ‘verliezen’ en zonder nuttige ideeën en relevante input over het hoofd te zien? Kortom, hoe houd je regie op de besluitvorming?

  Lees meer
  Komen tot werkbare besluiten

  Komen tot werkbare besluiten

  Om voortgang te (blijven) boeken is regie nodig. Maar het speelveld is complex. Hoe kom je tot werkbare besluiten in een beweeglijke politiek-bestuurlijke omgeving?

  Lees meer
  Helderheid in de aansturing

  Helderheid in de aansturing

  Regie op besluitvorming vraagt om een helder inzicht in hoe de organisatie van je proces of project functioneert. Een sterke governance is daarbij onmisbaar.

  Lees meer
  Precies weten wat er speelt

  Precies weten wat er speelt

  De informele kant van besluitvorming is vaak onzichtbaar en lastig te doorgronden. Terwijl er vaak veel invloed vanuit gaat.

  Lees meer

  Cases

  Cases

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Meer expertises

  Projectmanagement

  Alles wat nodig is om projecten tot een succes te maken.

  Leiderschapsontwikkeling

  Leiderschap is essentieel voor goede resultaten. Goede leiders koppelen persoonlijke ambities aan de opgave waar jouw organisatie voor staat.

  Bestuurlijke toekomst

  Vormgeven aan het lokaal en regionaal bestuur van de toekomst