Strategie Continuïteit binnen een onvoorspelbare dynamiek

Hoe kom je tot een succesvolle en gedragen strategie waarmee je als organisatie klaar bent voor de toekomst?

De beste start voor een nieuw strategietraject is: terugblikken. Die terugblik gaat wat ons betreft verder dan het toetsen van de resultaten aan de doelen die je gesteld had. Je leert wat werkt(e) en waarom. En als het niet werkte, ontdek je óók waarom.  Zo leg je de basis voor een succesvol volgend strategietraject. 

Een nieuwe visie

Voor een duidelijke strategie heb je een heldere visie nodig. Hoe kijk je als organisatie aan tegen de wereld om je heen? Welke uitdagingen zie je? En welke koers wil (of moet) je inzetten? Een antwoord daarop is lang niet altijd makkelijk te geven. Dat vraagt om prikkelende inzichten en nieuwe invalshoeken. Maar ook om scherpe analyses en vruchtbare dialogen. Wij brengen zaken in beweging én geven je houvast. Daarbij houden we natuurlijk rekening met de specifieke context en dilemma’s van jouw organisatie. Ondernemend leiderschap levert antwoorden op waarmee je als organisatie vooruit kunt. Zo vind je de juiste balans tussen bewegen en verankeren, flexibiliteit en houvast, resultaten nu en successen later.

Onze dienstverlening

  • Wij helpen bestuurders met een compact strategietraject, een passende, robuuste strategie te ontwikkelen voor het managen en doorstaan van de crisis nu, en de koers erná. 
  • Uitvoering van je strategische verkenning: inzicht en gedeelde betekenisgeving.
  • Positionering en ontwikkeling van een nieuw strategieverhaal.

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.