Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Managers van Morgen Verbinding tussen strategie en uitvoering

  Onze uitdaging begint bij een nieuwe strategisch koers of nieuwe opgaven. Wij laten nieuwe strategie werken. Samen met medewerkers, directie en bestuur gaan wij aan de slag om de koers echt te verleggen. We verdiepen ons in processen en passen die aan waar nodig. We werken vanuit het DNA van een organisatie en gaan daarbinnen op zoek naar de mogelijkheden. 

  Als een vertrouwde omgeving en manier van werken verandert, kan dat veel vragen van individuele medewerkers. Nieuw gedrag moet worden gestimuleerd. Medewerkers moeten patronen doorbreken en op nieuwe manieren en met andere mensen gaan samenwerken. Dat is niet altijd een ontwikkeling waar mensen op zitten te wachten. Wij snappen dat en helpen mens en organisatie om te bewegen. Dat doen onze managers bijvoorbeeld door met hun teams onze kleurentest te maken en vanuit daar als team tot een veranderaanpak te komen.

  Wij werken samen met de mensen die de organisatie maken

  In het onderwijs en de zorg werken bevlogen professionals die zich elke dag weer inzetten om anderen te helpen. Wij geloven dat het essentieel is om vanuit de kracht en realiteit van deze mensen te werken. Als er verandering nodig is, moet die ook gaan leven en gedragen worden op de werkvloer. Wij snappen wat professionals drijft en verdiepen ons in hun wereld.

  Wij faciliteren een dialoog

  Als je een organisatie wilt veranderen, is het essentieel om in verbinding te staan met de mensen binnen die organisatie. Wij gaan de dialoog aan vanuit positiviteit: mensgericht en daadkrachtig. Zo brengen wij frisse energie en leggen we verbinding tussen een nieuwe koers en de mensen die daarin mee moeten. Waar nodig doen we dat ook over de grenzen van de organisatie heen. Daarin maken we gebruiken van de kennis van kunde van TwynstraGudde over onder meer strategisch omgevingsmanagement. Met individuele medewerkers reflecteren we op persoonlijke talenten en ontwikkelpunten en verbinden die aan de organisatie.

  Wij brengen executiekracht in transities

  Verandering is ingewikkeld, maar onze Managers van Morgen houden van die uitdaging en gaan voor resultaat. Dat vraagt om scherpte op inhoud, relatie en proces. Met de expertise van TwynstraGudde in huis beschikken wij over veel methodieken en ervaring om tot resultaat te komen. Zo zetten wij project-, programma- en portfoliomanagement in. Wij durven lastige vraagstukken aan te gaan en houden daarin altijd oog voor de opgaven én de mensen die daaraan werken.

  Wij helpen met het finetunen van de strategie

  Je weet pas echt hoe en of het werkt als je het gaat doen. Dan zien wij ook terug bij het doorvoeren van een nieuwe strategie. Er ontstaan altijd situaties en inzichten in verandertrajecten die relevant zijn voor het behalen van de strategische koers van organisaties. Wij gaan vanuit onze ervaring en die van onze teams het gesprek aan met bestuurders en directeuren over onze inzichten. Ook onze collega’s binnen TwynstraGudde die zich specialiseren in strategieontwikkeling in de zorg en het onderwijs weten wij te vinden voor intercollegiale consultatie. Zo komen we samen verder.

  Ook strategie én uitvoering verbinden?

  Alle mensen

  Ook strategie én uitvoering verbinden?

  Alle mensen