Publiek-private samenwerking Oplossingen voor de maatschappelijke en economische vraagstukken van deze tijd

Publiek-private samenwerking kan helpen belangrijke, economische en maatschappelijke vraagstukken op te lossen. Denk aan het organiseren van elektrisch vervoer (bouw of circulair). Dit vraagt wel om eigentijdse, anders georganiseerde samenwerkingsverbanden.

Er liggen vandaag de dag verschillende, grote uitdagingen, zowel maatschappelijk als economisch. Te groot voor de overheid alleen. Om die vraagstukken op te lossen, moet de overheid meer doen dan kaders stellen. Een geheel nieuwe rol pakken, daar draait het om. Dat wil zeggen: actief inspelen op actuele ontwikkelingen, een visie uitdragen en kansen scheppen voor participatie. Op die manier kunnen er allerlei vormen ontstaan van multidisciplinaire samenwerking. Het uitgangspunt is daarbij dat de partijen mét elkaar aan de slag gaan: ze staan naast elkaar om hun gezamenlijke doel te bereiken.

Wij kunnen je daar als geen ander bij begeleiden: we kennen de meest geschikte methodieken en hebben - als meest ervaren pionier op het gebied van publiek-private samenwerking - alle nodige expertise in huis om de samenwerking vorm te geven.

Benieuwd wat jouw score is op de 10 succesfactoren voor een vitale samenwerking? Lees meer over de samenwerkingsscan

Cases

Cases

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.