Huisvesting en vastgoed | Twynstra Gudde - Organisatieadviesbureau - organisatieadviesbureau

Huisvesting en vastgoed

Onze expertises op gebied van huisvesting, vastgoed en facility management combineren wij met project- en programmamanagement en verander- en organisatiekunde. Wij staan voor een overtuigende vertaalslag van visie naar realiteit.

Herontwikkelen, renoveren of nieuwbouw van uw kantoor

Uw organisatie is in beweging en uw huisvesting voldoet niet meer aan uw eisen en wensen. Terwijl passende huisvesting een randvoorwaarde is om uw organisatie goed te laten functioneren. Onze ervaren huisvestingsadviseurs onderzoeken wat het beste bij uw organisatie past.

Lees verder

Efficiënt en effectief maatschappelijk vastgoed

Kosten reduceren heeft prioriteit op de bestuurlijke agenda. U zoekt naar manieren om kosten te besparen, door zowel uw gemeentelijke vastgoedportefeuille als uw vastgoedorganisatie effectiever en efficiënter in te richten.

Lees verder

DBFMO contract inzetten voor bouw of herontwikkeling

U wilt besparen op huisvesting door lagere total cost of ownership, spreiding van risico’s. Design, Build, Finance, Maintain en Operate. Wij helpen u om DBFMO in te zetten voor de bouw of herontwikkeling van uw gebouw.

Lees verder

Coaching voor projectmanagers huisvesting en vastgoed

U staat voor de opgave uw huisvestingsproject tot een goed einde te brengen en u houdt graag zelf de touwtjes in handen. Onze projectcoaches ondersteunen u zodanig dat u ook op complexe en risicovolle momenten uw opgave beheersbaar kunt houden.

Lees verder

Risicoanalyse voor uw bouwproject

In economisch onzekere tijden is het essentieel om helder inzicht te hebben in de risico’s van uw bouwprojecten. Want wie op hoogte is van de feitelijke stand van zaken, kan tijdig bijsturen. Wij lichten in korte tijd uw project voor u door en maken risico’s zichtbaar.

Lees verder

Het Nieuwe Werken afgestemd op uw organisatie

Veel organisaties willen een andere manier van werken invoeren, passend bij de eisen van deze tijd. Maar bij elke organisatie hoort een eigen oplossing. Dat kan een veranderkundige aanpak zijn, een aanpassing in de huisvesting, een training van managers en medewerkers of een ICT oplossing.

Lees verder

Duurzaam kantoor ontwikkelen, bouwen en gebruiken

U wilt duurzaamheid integraal verankeren in uw organisatie. In uw huisvesting, uw ambities en in de mindset van uw medewerkers. Onze adviseurs helpen u duurzaamheid werkend te krijgen in uw organisatie. Want duurzaamheid koop je niet, dat organiseer je.

Lees verder

Huisvesting en vastgoed ontwikkelen en aanbesteden

Voor het ontwikkelen en realiseren van uw huisvestings- en vastgoedprojecten geldt dat de gevraagde kwaliteit binnen budget en planning uitgevoerd moet worden. Een goed gekozen ontwikkel- en realisatiestrategie helpt daarbij om de risico’s te beheersen en maximaal resultaat te halen.

Lees verder

Mensen

Iljan van Hardevelt

Partner

Erik Jan Rouwenhorst

Project Executive

Sjoerd Memelink

Partner

Cases

Stadsschouwburg Middelburg klaar voor morgen

De gerenoveerde Stadsschouwburg Middelburg heeft in oktober 2018 haar deuren voor het publiek geopend. Na een lange geschiedenis rond de bouw van een nieuw theater, wordt hiermee een beladen dossier succesvol gesloten. Twynstra Gudde heeft na het haalbaarheidsonderzoek in 2012, het proces- en projectmanagement uitgevoerd. Het resultaat? Een gerenoveerde moderne schouwburg waar de stad de komende 25 jaar trots op kan zijn.

Lees de case

Wizard

Erik Jan Rouwenhorst

Project Executive

Neem contact op

Vind de expert in uw markt