TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Onderzoek Toekomstvisie op de werkomgeving - 4 scenario's voor 2027

  Hoe ziet de wereld er in 2027 uit en welke invloed heeft dit op het facilitaire vakgebied en de dienstverlening? De arbeidsmarkt en de snelheid van de klimaatverandering zijn grote onzekerheidsfactoren voor de toekomst van het facilitaire vakgebied. Andere factoren die de branche als ‘in hoge mate onzeker’ beschouwt zijn de diepte en duur van een recessie en de vraag of het individu of het collectief centraal komt te staan. Daarentegen lijkt hybride werken inmiddels business as usual

  Toegevoegd door Corinna van Diepen-Knegjens op 4 april 2023

  Dit blijkt uit presentatie van de  “Toekomstvisie op de werkomgeving; 4 scenario’s voor 2027”, tijdens het event World Workplace Europe 2023 in Rotterdam. Deze scenario’s, ontwikkeld door vakvereniging FMN in samenwerking met ABN AMRO en TwynstraGudde, geven marktpartijen houvast bij het nemen van succesvolle strategische beslissingen. 

  Uniek instrument

  FMN-voorzitter Michel Tobé: 'De scenario’s zijn tot stand gekomen in gesprek met een groot aantal ‘leaders of industry’. Toonaangevende ontwikkelingen zijn langs vier assen afgezet: individu versus organisatie en waardegedreven versus resultaatgedreven. Hiermee krijgt de branche een uniek instrument in handen. Door per scenario markers te definiëren kan een  organisatie vroegtijdig haar strategie aanpassen, zodat succesvol strategische keuzes gemaakt kunnen worden'.

  Toekomstvisie op de werkomgeving - 4 scenario's voor 2027

  4 scenario’s voor 2027

  Wij onderzochten de meest onzekere ontwikkelingen die grote invloed hebben op ons werkveld en ontwikkelde toekomstscenario's. Deze scenario's geven facilitaire organisaties en ondernemers houvast bij het nemen van strategische beslissingen als de onzekerheid in de omgeving groot is. 

  Rapport downloaden?

  Met dit rapport geven we een eerste inkijk in een onzekere toekomst en hoe je je hier als organisatie op voor kunt bereiden. Dit is het moment om te veranderen, versnellen en om impact te maken. Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang direct het onderzoeksrapport met 4 scenario's.

  Toekomstvisie op de werkomgeving-725

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen