Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Actueel Sweco en TwynstraGudde sluiten raamcontract met gemeente Leiden

  De gemeente Leiden heeft haar eerste raamovereenkomsten voor inhuur op project- proces- en programmamanagement getekend. Sweco en TwynstraGudde, plus vier andere contractpartijen, leveren de komende vier jaar de projectmanagers voor de Leidse projecten. Het doel van het raamcontract is om een langdurige samenwerking aan te gaan. Sweco en TwynstraGudde bundelen de krachten om Leiden de beste mensen te kunnen leveren voor ondersteuning bij de inrichting van de stad. Onze experts gaan complexe projecten en programma’s op het terrein van stedelijke, gebieds- en vastgoedontwikkeling, infrastructuur en de inrichting openbare ruimte leiden en begeleiden.

  Toegevoegd door Gregor Heemskerk op 20 maart 2023

  Leiden is actief en ondernemend; het is dé stad van kennis en cultuur. Het ene been in de geschiedenis met haar historische binnenstad en het andere in de toekomst met opgaven zoals energietransitie, circulaire economie, klimaatadaptatie, vergroening en duurzame mobiliteit. Gemeente Leiden pakt die uitdaging vol overtuiging aan samen met diverse partners.

  Oog voor kwaliteit, draagvlak en verbinding

  Gemeente Leiden legt in het raamcontract grote nadruk op omgang met participatie in ruimtelijke ontwikkelingsprojecten. De focus van Sweco en TwynstraGudde ligt op proces en afstemming in deze trajecten. Onze overtuiging is: door betrokkenheid en samenwerking maak je plannen waar iedereen achterstaat en bereik je de beste resultaten. Dat vergt vooraf een gedegen procesontwerp.

  TwynstraGudde-raamcontract-1

  Sweco en TwynstraGudde sluiten nieuw raamcontract met gemeente Leiden

  Raamcontract Leiden'De strategische samenwerking met TwynstraGudde en Sweco biedt de gemeente Leiden meerwaarde omdat onze bureaus complementair zijn. We vullen elkaar goed aan zodat de gemeente Leiden écht iets te kiezen heeft. Onze mensen werken aan complexe projecten in het hele land en kunnen gebruik maken van de grote expertise die onze bureaus hebben; die kennis passen we toe in de Leidse projecten.'
  Gregor Heemskerk en Meryem Kilic-Karaaslan, partners TwynstraGudde

  Samenspel Sweco en TwynstraGudde

  Sweco als architecten- en ingenieursadviesbureau met 1800 professionals en TwynstraGudde als organisatieadviesbureau met 375 professionals hebben samen het gevarieerde personeelsbestand om de gevraagde functies van gemeente Leiden optimaal in te vullen. TwynstraGudde focust op proces- en programmamanagement, Sweco vooral op het stedelijke planning en projectmanagement. Uitvragen voor procesmanagers op meer specialistische functies komen bij beiden omdat Sweco ook sterk is op gebied van energietransitie, mobiliteit, gebiedsadvies, natuur en klimaat.

  'Als vakinhoudelijke speler met een sterke aanwezigheid en netwerk in de regio begrijpen we de vragen van de gemeente Leiden goed. Daarnaast zorgen we dat de kwaliteit van de inbreng van onze mensen hoog blijft door ze te trainen en te ondersteunen vanuit de bureaus. Hiermee onderscheiden we ons van de grote detacheerders en van de kleinere adviesbureaus.'
  Jeanette Kalthof-Drost, business unit manager stedelijke planning.

   

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen