Boek Risicomanagement voor projecten

Twynstra Gudde is al vele jaren bezig met het ontwikkelen, uitvoeren en implementeren van risicomanagement in projecten en organisaties.Steeds vaker wordt risicomanagement ingezet als middel om organisatiedoelstellingen te realiseren of te beheersen, om afwegingen te maken in (strategische) samenwerkings- of contracteringsvormen, of om de bedrijfsvoering te optimaliseren.

Toegevoegd door Daniëlla van Well-Stam op 10 juli 2019

Wij zien volop mogelijkheden om risicomanagement beter te benutten in innovatie- en vernieuwingsprocessen van organisaties. Deze verschuiving fascineert ons en vormt een professionele uitdaging. In onze klantenkring zijn wij zelf ook ‘schuldig’ aan deze ontwikkeling. En daar zijn wij best een beetje trots op. De inzet van risicomanagement heeft namelijk in verschillende trajecten geleid tot prachtige, bruikbare resultaten voor onze klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat risicomanagement bij een aantal organisatiekundige vragen een waardevolle bijdrage levert. Die overtuiging is de drijfveer voor dit boekje.

Van ervaring naar ontwikkeling

De opdrachten waarmee wij ervaring hebben opgedaan met de inzet van risicomanagement, hebben wij gebundeld en geanalyseerd. Het verder doordenken van deze interessante projecten was voor ons erg leerzaam. Het resultaat van dat proces leest u in dit boekje. Door onze bevindingen met u te delen, bieden wij u een bredere kijk op risicomanagement. Wij hopen dat dit u inspireert om dit veelzijdige middel op nieuwe manieren te benutten voor uw organisatie.

RismanBoek

We kunnen je nog veel meer vertellen over over Risicomanagement.

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.