Evenement 1-3 dec 2020 Amsterdam Drone Week

Drone technologie biedt nieuwe mogelijkheden voor innovatie die de samenleving verder kunnen helpen. Vanuit de rol van verbinder stimuleert TwynstraGudde de samenwerking tussen instanties en experts bij het ontwikkelen van een gedeeld Europees luchtruim en nieuwe dronevoorschriften. De Amsterdam Drone Week is een wereldwijd platform waar professionals kennis uitwisselen. Wij waren dagvoorzitter en organiseerden workshops.

Toegevoegd door Jan Willem de Kleuver op 6 december 2020

De afgelopen week vond de Amsterdam Drone Week plaats. Normaal gesproken een global event dat plaatsvindt in de RAI in Amsterdam. Nu volledig online georganiseerd vanuit een studio in Amsterdam.

De Amsterdam Drone Week is een wereldwijd platform waar professionals kennis uitwisselen over drone toepassingen, innovaties en belangrijke regelgeving. Een top-evenement met belangrijke spelers op dit gebied, zowel vanuit het bedrijfsleven als de overheid.

TwynstraGudde speelde een actieve rol tijdens deze week. Frank van Es en Jan Willem de Kleuver begeleidden een aantal workshops en Frank was op 2 december dagvoorzitter. 

Amsterdam Drone Week

Download hier een verslag van de Amsterdam Drone week in cijfers:
Amsterdam Drone week in cijfers

De ontwikkeling van drones raakt het werk van TwynstraGudde. In onze rol als verbinder stimuleren we de samenwerking tussen instanties en experts bij het ontwikkelen van een gedeeld Europees luchtruim en nieuwe dronevoorschriften.
Asset management | Gebiedsontwikkeling | VeiligheidMobiliteit

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.