TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Blog De invloed van corona op de toekomst van de mobiliteit

  TwynstraGudde is lid van het internationale partnerschap Cordence Worldwide. Het thema Future of Mobility staat hoog op de agenda. Innovaties in mobiliteit bieden kansen en de urgentie wordt alleen maar meer door klimaatverandering, de energietransitie en de huidige coronacrisis. 

  Toegevoegd door Jan Willem de Kleuver op 9 oktober 2020

  Met onze partners hebben wij een artikel geschreven over welke ontwikkelingen wij wereldwijd zien op het thema Future of Mobility gekoppeld aan de coronacrisis.

  Download artikel

   

   

  In mijn volgende blog gaan we in op de kansen om daarmee aan de slag te gaan. Hiervoor hebben we recent een Ronde Tafel bijeenkomst georganiseerd met opdrachtgevers uit New York, Parijs, Amsterdam en Londen om te spreken over de impact van de coronacrisis in het Openbaar Vervoer.

  Wil je zelf hierover van gedachte wisselen? Ik ga graag het gesprek met je aan.

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen