Huisvesting Goed onderbouwen of je blijft of vertrekt

Loopt je huurcontract af of sta je in je huidige kantoor voor een (grote) investering? Dan is het misschien een goed moment om te kijken waar je staat. Wordt het blijven of vertrekken? Wij geven je de juiste onderbouwing voor een zorgvuldig besluit.

Misschien kun je met een kleine of grote verbouwing en een nieuwe inrichting je huisvesting weer up-to-date maken, maar soms is verhuizen ook een optie. Een businesscase helpt je inzicht te krijgen in de haalbaarheid van een verbouwing óf juist een verhuizing.

In een studie krijg je alle belangrijke informatie op een rij. Je ziet precies wat je mogelijkheden zijn. De opzet is breed, zodat je geen kansen over het hoofd ziet. Elk alternatief heeft plussen en minnen. Wat het zwaarst weegt, bepaal je zelf.

Alle feiten op een rij

In de studie staat alles wat nodig is om een verantwoorde keuze maken. Je hebt alle feiten op een rij, zodat beslissen makkelijker is. Als je wilt, doen we ook een locatieonderzoek. Zo krijg je in beeld welke bestaande of nieuwe gebouwen in aanmerking komen. Een andere optie is een haalbaarheidsstudie. Daarmee weet je financieel precies waar je aan toe bent. Aan de hand van een financiële vergelijking krijg je inzicht in de total cost of ownership (TCO) over een langere termijn.

Cases

Cases

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Neem contact op met één van onze mensen

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.