TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Aanpak Strategie activatie

  Heb je eindelijk een krachtige strategie ontwikkeld, maar komt deze maar niet van het papier af? Leeft de strategie nog niet bij je mensen op de werkvloer en ben je nog zoekende hoe je nieuwe strategie het beste in je organisatie geïmplementeerd kan worden? Dan is het tijd om je strategie met ons te activeren! 

  Activeer je strategie in 6-8 weken om je strategie echt te laten werken. De meeste strategieën mislukken doordat ze te weinig draagvlak kennen of niet goed worden doorvertaald naar de rest van de organisatie. Met onze creatieve en inspirerende werkwijze gaan we samen op zoek naar de manier waarop iedereen de strategie begrijpt, omarmt en echt weet te verwezenlijken. 

  Strategie activatie

  Dit levert het op...

  • Begrip over de strategie : we creëren begrip over de strategie en maken duidelijk wat dit concreet betekent voor alle medewerkers in de organisatie.

  • Enthousiasme van de medewerkers: we zorgen ervoor dat de medewerkers in de organisatie achter de strategie staan en zich gemotiveerd voelen de strategie echt tot uitvoering te brengen.  
  • Een duidelijk plan: we vertalen de strategie met jullie naar een duidelijk plan, zodat het voor iedereen duidelijk wordt hoe de strategie verwezenlijkt kan worden.

  • Eerste stap om strategie uit te voeren: we lanceren de nieuwe strategie door gezamenlijk de eerste stap te zetten.

  Zo werkt het...

  humanex-website-tg-strategieactivatie

  Strategie activatie waar we trots op zijn...

  • Hoe kunnen we onze innovatiestrategie vertalen naar de organisatie zodat het innovatieproces door medewerkers ook echt gebruikt wordt?
   Samen met Chrysal activeren we hun innovatiestrategie zodat verschillende onderdelen in de organisatie goed op elkaar zijn afgestemd en mensen geënthousiasmeerd zijn van het innovatieproces gebruik te maken.
  • Hoe kunnen we onze doelstellingen om beter samen te werken met onze samenwerkingspartner echt verwezenlijken?
   Samen met COA vertalen we hun samenwerkingsstrategie naar verschillende interventies om de samenwerking tussen COA en samenwerkingspartners te verbeteren. 

  Aan de slag met het activeren van je strategie?

  Alle mensen

  Aan de slag met het activeren van je strategie?

  Alle mensen