TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Aanpak Innovatiestrategie

  Je bedrijf was ooit ijzersterk in innovatie maar dat zijn inmiddels vooral losse initiatieven geworden die vaak teleurstellen. Met onze innovatie blauwdruk bieden we een alternatief. Onze aanpak stelt je in staat om te blijven groeien door innovatie herhaalbaar en voorspelbaar te maken.

  Een blauwdruk om innovatie binnen je bedrijf te organiseren in 6-8 weken. Niet door geïsoleerde inspanningen maar door de onderdelen die nodig zijn voor innovatie goed te positioneren en samen te laten werken als een systeem. En ja, dat werkt.

  innovatiestrategie

  Dit levert het op...

  • Strategie: omdat we een duidelijke strategie voor innovatie ontwerpen met heldere doelen om na te streven en succescriteria voor groei.

  • Proces: omdat we processen, structuren en tools ontwerpen die nodig zijn om nieuwe ideeën te bedenken en te transformeren tot business.
  • Control: omdat we control en governance inrichten die je informeert welke innovaties wel of niet vooruit gaan en hoe de middelen zijn verdeeld.

  • Cultuur: omdat we een cultuur ontwerpen met de juiste leiders en talenten en de manieren om die verder te ontwikkelen en slim te belonen.

  Zo werkt het...

  humanex-website-tg-innovatiestrategie

  Innovatiestrategieën waar we trots op zijn...

  • Hoe worden wij het meest innovatieve en duurzame stadion ter wereld?
   Samen met de Johan Cruijff ArenA organiseren we een innovatie challenge om met marktpartijen te werken aan revolutionaire business concepten die waarde bieden aan het stadion en stakeholders.
  • Hoe kunnen we innovatie versnellen en als organisatie meer future proof worden?
   Samen met COA zijn we een autonoom functionerend programma gestart om sneller en efficiënter innovaties te ontwikkelen en lanceren binnen de eigen organisatie.
  • Hoe kunnen we onze prestaties en aanpak voor new business development verbeteren?
   Samen met Akzo Nobel hebben we de blauwdruk met de toekomstige structuur, werkwijze, cultuur en governance voor new business development ontworpen om de prestaties te verbeteren.

  Aan de slag met een innovatiestrategie?

  Alle mensen

  Aan de slag met een innovatiestrategie?

  Alle mensen