TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Digitalisering Een strategie voor digitale transformatie ontwikkelen

  Van de OV-sector tot de zorg, van openbaar bestuur tot de energievoorziening. In alle sectoren van de samenleving dringt de digitalisering zich op. Is jouw organisatie in charge of loop je achter de feiten aan? Hoe blijf je continu meebewegen? Wij begeleiden organisaties door het woud van de digitale transformatie. 

  Digitale transformatie is meer dan enkel een technologische verandering. Vrijwel alle IT-oplossingen hebben implicaties voor management, de manier van (samen)werken, communicatie, planning & control, verantwoording en zeggenschap. Die verbinding is steeds onze voornaamste focus.

  Visie en strategie

  Wij werken nauw samen met onze opdrachtgevers om een duidelijke en overtuigende digitale visie en strategie te ontwikkelen, afgestemd op unieke organisatiedoelstellingen. We richten ons op de cultuur en de competenties binnen jouw organisatie. We zorgen ervoor dat alle medewerkers zijn uitgerust met de nodige vaardigheden en de juiste mindset. Dan kunnen zij de digitale transformatie omarmen.

  Vertaalslag maken van digitale toepassingen naar uw organisatie

  Ons werk begint met een analyse van de doelen, visie en strategie van je organisatie. Die analyse leggen we naast ontwikkelingen op het gebied van digitale technologieën. We laten zien welke IT-oplossingen de uitvoering van de strategie kunnen versnellen. Wat betekent het voor de dienstverlening en de inrichting van de organisatie? Welke randvoorwaarden zijn nodig om nieuwe technologie succesvol toe te passen? Hoe kun je een innovatieve omgeving creëren waar nieuwe IT-oplossingen in de praktijk kunnen worden getest? Kortom: we maken de vertaalslag van de digitale transformatie naar de gevolgen voor mens, organisatie en techniek. Het management kan hiermee gefundeerde besluiten nemen over digitaliseringsvraagstukken in jouw organisatie.

  Verandermanagement

  Een succesfactor voor elke digitale transformatie is de juiste aansturing van veranderingen die binnen de organisatie nodig zijn. Voor de medewerkers in een organisatie heeft het soms grote gevolgen. Op onderdelen krijgt je organisatie een andere structuur. Werkvormen en samenwerkingen veranderen. Soms worden taken anders belegd. Daarom is een zorgvuldig ingericht verandertraject cruciaal. Met oog voor de cultuur van een organisatie. Verandermanagement is één van de kerncompetenties van TwynstraGudde. We ontwikkelen strategieën op maat, zoeken naar passende interventies en helpen het management en de medewerkers in jouw organisatie om vorm te geven aan de digitale transformatie.

  Aan de slag met jouw digitale strategie

  Alle mensen

  Aan de slag met jouw digitale strategie

  Alle mensen