Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Digitalisering Een strategie voor digitale transformatie ontwikkelen

  Van de OV-sector tot de zorg, van openbaar bestuur tot de energievoorziening. In alle sectoren van de samenleving dringt de digitalisering zich op. Is jouw organisatie in charge of loop je achter de feiten aan? Hoe blijf je continu meebewegen? Wij begeleiden organisaties door het woud van de digitale transformatie. 

  Digitale transformatie is meer dan enkel een technologische verandering. Vrijwel alle IT-oplossingen hebben implicaties voor management, de manier van (samen)werken, communicatie, planning & control, verantwoording en zeggenschap. Die verbinding is steeds onze voornaamste focus.

  Visie en strategie

  Wij werken nauw samen met onze opdrachtgevers om een duidelijke en overtuigende digitale visie en strategie te ontwikkelen, afgestemd op unieke organisatiedoelstellingen. We richten ons op de cultuur en de competenties binnen jouw organisatie. We zorgen ervoor dat alle medewerkers zijn uitgerust met de nodige vaardigheden en de juiste mindset. Dan kunnen zij de digitale transformatie omarmen.

  Vertaalslag maken van digitale toepassingen naar uw organisatie

  Ons werk begint met een analyse van de doelen, visie en strategie van je organisatie. Die analyse leggen we naast ontwikkelingen op het gebied van digitale technologieën. We laten zien welke IT-oplossingen de uitvoering van de strategie kunnen versnellen. Wat betekent het voor de dienstverlening en de inrichting van de organisatie? Welke randvoorwaarden zijn nodig om nieuwe technologie succesvol toe te passen? Hoe kun je een innovatieve omgeving creëren waar nieuwe IT-oplossingen in de praktijk kunnen worden getest? Kortom: we maken de vertaalslag van de digitale transformatie naar de gevolgen voor mens, organisatie en techniek. Het management kan hiermee gefundeerde besluiten nemen over digitaliseringsvraagstukken in jouw organisatie.

  Verandermanagement

  Een succesfactor voor elke digitale transformatie is de juiste aansturing van veranderingen die binnen de organisatie nodig zijn. Voor de medewerkers in een organisatie heeft het soms grote gevolgen. Op onderdelen krijgt je organisatie een andere structuur. Werkvormen en samenwerkingen veranderen. Soms worden taken anders belegd. Daarom is een zorgvuldig ingericht verandertraject cruciaal. Met oog voor de cultuur van een organisatie. Verandermanagement is één van de kerncompetenties van TwynstraGudde. We ontwikkelen strategieën op maat, zoeken naar passende interventies en helpen het management en de medewerkers in jouw organisatie om vorm te geven aan de digitale transformatie.

  Aan de slag met jouw digitale strategie

  Alle mensen

  Aan de slag met jouw digitale strategie

  Alle mensen