TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Werken bij Bedenk jij als ervaren professional oplossingen van blijvende waarde?

  Ben jij een ervaren adviseur met een visie, een goed netwerk en ondernemersmentaliteit? Wil je werken aan maatschappelijk relevante thema’s en jezelf verder ontwikkelen? Ben je in staat om te verbinden en wil je meewerken aan de wereld van morgen?
  Laat een bericht achter!

   

  Bij TwynstraGudde krijg je de ruimte om initiatieven te nemen en eigen keuzes te maken. Samen met je collega’s maak je het verschil. Wij werken vanuit verschillende vakgebieden aan grote en urgente thema’s van deze tijd. Denk aan projecten met betrekking tot veiligheid, diversiteit, mobiliteit, duurzaamheid, energie, financiën en gezondheid. Zo bouw je mee aan de wereld van morgen. Daarnaast investeer je continue in je ontwikkeling, door opleidingen op maat, door samen te werken en door betekenisvolle opdrachten. Zo maak je het verschil.

  We zijn een (kennis)organisatie in beweging, informeel en met ambitie. Door creatief te zijn, ons in te leven en door te verbinden creëren we voor onze klanten oplossingen van blijvende waarde, daar gaan we voor. Daardoor maken we directe impact op (toekomstige) maatschappelijke en economische ontwikkelingen. En dus een grote impact op morgen.