Werken bij Bedenk jij als ervaren professional oplossingen van blijvende waarde?

Ben jij een ervaren adviseur met een visie, een goed netwerk en ondernemersmentaliteit?  Wil je werken aan maatschappelijk relevante thema’s en jezelf verder ontwikkelen? Ben je in staat om te verbinden en wil je meewerken aan de wereld van morgen?
Laat een bericht achter!

 

Bij TwynstraGudde krijg je de ruimte om initiatieven te nemen en eigen keuzes te maken. Samen met je collega’s maak je het verschil. Wij werken vanuit verschillende vakgebieden aan grote en urgente thema’s van deze tijd. Denk aan projecten met betrekking tot veiligheid, diversiteit, mobiliteit, duurzaamheid, energie, financiën en gezondheid. Zo bouw je mee aan de wereld van morgen. Daarnaast investeer je continue in je ontwikkeling, door opleidingen op maat, door samen te werken en door betekenisvolle opdrachten. Zo maak je het verschil.

We zijn een (kennis)organisatie in beweging, informeel en met ambitie. Door creatief te zijn, ons in te leven en door te verbinden creëren we voor onze klanten oplossingen van blijvende waarde, daar gaan we voor. Daardoor maken we directe impact op (toekomstige) maatschappelijke en economische ontwikkelingen. En dus een grote impact op morgen.

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.