Webinar - 3 juni 2022 De volgende stap in netwerkzorg

Samenwerken is een van de speerpunten in de zorg en essentieel als het gaat om het oplossen van de grotere vraagstukken, zoals het personeelstekort en digitalisering. Tegelijkertijd wordt samenwerking vaak gezien als panacee. Maar hoe geef je samenwerking eigenlijk goed vorm en hoe ziet netwerkzorg er in de toekomst uit? En wat vraagt dat van een zorginstelling? Op 3 juni 2022 organiseren we over dit onderwerp een webinar.

Toegevoegd door Douwe Hatenboer op 11 april 2022

Tijdens dit webinar gaan Albert van Esterik (bestuursvoorzitter GGz Centraal) en Carolijn Ploem (lid Raad van Bestuur Radboudumc) met ons in gesprek over de toekomst van netwerkzorg en hoe zij hier vorm aan geven. Ook nemen zij je mee in hun bestuurlijke ervaringen, keuzes en dilemma’s rondom samenwerken en wat de uitdagingen van deze tijd vragen van de interne zorgorganisatie. Wij maken er een interactief webinar van, waarin wij graag jouw ervaringen en dilemma’s horen en bespreken. Uiteraard is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

Albert van Esterik - website2-1Carolijn Ploem - website2

Meld je aan

Het webinar is op 3 juni 2022 van 15.30 - 16.30 uur. Wil je hieraan deelnemen? Meld je dan aan via onderstaand inschrijfformulier. Ongeveer een week voor het webinar ontvang je van ons een mail met hierin de laatste (praktische) informatie en de link om deel te kunnen nemen.

Heb je vragen over dit webinar? Neem dan contact op met Eefje van Wichen (evw@tg.nl) of Jasper Oudshoorn (jod@tg.nl).

 

Download magazine Samenwerken in de Zorg

Hét Samenwerkingsmagazine voor de zorg

Het afgelopen jaar hebben wij diverse bestuurders en beleidmakers gesproken over hun zoektocht in samenwerkingen. Deze gesprekken hebben we gebundeld in een magazine.

 

 

Ja, ik meld mij aan

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.