Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Humanex Innovatie

  De mensen van Humanex zijn creatieve business innovators die organisaties helpen bij het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken door middel van innovatie. Of het nu gaat om de transitie in de zorg, de vernieuwing van het onderwijs, de klimaatadaptatie of het oplossen van de wooncrisis, wij weten hoe je innovaties kunt organiseren, versnellen en realiseren.

  Wij combineren de nieuwste digitale ontwikkelingen met kennis van innovatie methodologieën en snappen de wereld van onze opdrachtgevers. Maar nog belangrijker, we brengen energie in de organisatie van onze opdrachtgevers. Die gedrevenheid kenmerkt ons. 

  Lees hier verder over innovatie: 

  Adviesgroep van TwynstraGudde

  Humanex is van een snelgroeiende start-up onder de vleugels van TwynstraGudde in anderhalf jaar gegroeid naar een succesvolle scale-up. We zetten de volgende stap in onze ontwikkeling als volwaardige adviesgroep van TwynstraGudde. We zien onszelf toch een beetje als de jonge honden die het net even anders aanpakken, grenzen verleggen en verfrissend zijn. Maar die ook de meerwaarde zien van het onderdeel zijn van TwynstraGudde als het gaat om ervaring, expertise en netwerken.

  Door onze groei zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe collega's die passen bij onze energieke en eigenzinnige aanpak. Professionals die leergierig en gedreven zijn en al enige ervaring hebben op het snijvlak van technologie, innovatie en de domeinen van onze opdrachtgevers.

  Onze kernwaarden

  • Dare to grow:
   Wij willen zelf minstens zo hard groeien als onze klanten, vragen daarom om vergeving in plaats van toestemming en leren snel van onze fouten. 
  • Create a spark:
   Wij maken anderen succesvol, omarmen ambiguïteit en onzekerheid en zorgen er met ons enthousiasme en optimisme voor dat vernieuwing een kans krijgt. 
  • Be a supermodel:
   Wij begrijpen dat je alleen maar samen ergens voor verantwoordelijk kunt zijn als je zelf eigenaarschap laat zien en het goede voorbeeld geeft.

  Ben jij ons nieuwe innovatietalent? Neem dan contact op met Else Nicolai op telefoonnummer 033- 467 77 77 of laat een reactie achter via dit formulier

  Neem contact op met ons team

  Alle mensen

  Neem contact op met ons team

  Alle mensen