TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Innovatie Innovaties met blijvende impact ontwikkelen en versnellen

  Aan ideeën voor innovaties is binnen de meeste organisaties geen gebrek. De kunst is om ze een goed vervolg te geven. Wij helpen je om kansrijke ideeën snel uit te werken tot prototypes en uiteindelijk te lanceren in je organisatie en markt.

  Om organisaties in staat te stellen snel serieuze stappen te zetten, combineren wij methoden als lean startup, agile en service design thinking. Daarmee lukt het vaak om binnen enkele dagen na de start werkende prototypes en simulaties te laten zien. Die bewijzen de waarde en commerciële potentie van ideeën. Die snelheid geeft plezier en energie, creëert vertrouwen en voorkomt onnodig hoge kosten. Op deze manier draagt innovatie effectief bij aan de maatschappelijke ontwikkelingen.

  Versnelling brengen met een innovatie-evenement

  Wij gaan met de mensen in jouw organisatie aan de slag om ideeën op te halen en uit te werken. Dat doen we met een innovatie-evenement, zoals een hackathon. Daarin ontwikkelen teams van medewerkers in een korte tijd oplossingen voor actuele uitdagingen. Innovaties krijgen een boost doordat medewerkers worden uitgedaagd hun ideeën in één dag uit te werken tot prototypes. Wij begeleiden elk team met een innovatiecoach en (technologische) experts. We ontwerpen en faciliteren het proces van begin tot eind op maat voor jouw organisatie. 

  Als een startup innoveren met een innovatie design sprint

  Een andere methode die we kunnen inzetten, is een innovatie design sprint. Hiermee innoveer je als een startup. Samen met een team van medewerkers co-creëren we op een snelle, intensieve en gestructureerde manier in minder dan een week een slimme oplossing voor je probleem. Op die manier ontwikkel je snel nieuwe processen, proposities, producten en diensten. De oplossingen zijn bovendien gevalideerd.

  Mogelijkheden verkennen tijdens een techverkenner

  Tijdens een techverkenner gaan we met medewerkers van jouw organisatie onderzoeken wat voor mogelijkheden nieuwe technologieën bieden. Deelnemers krijgen de kans om hands-on ervaring op te doen met technologische innovaties. Bijvoorbeeld in een metaverse. Samen onderzoeken we welke kansen een nieuwe technologie jouw organisatie biedt. Ook maken we een eerste uitwerking.

  InnovatieRotterdam

  Met rapid prototyping dashboards of low-code apps ontwikkelen

  Wil je digitalisering een boost geven binnen je organisatie? Met rapid prototyping maken we samen met gebruikers binnen je organisatie in korte tijd een prototype van een dashboard of low-code app. Hiermee testen we de innovatie en halen we feedback op. In samenwerking komen we tot een definitieve applicatie die naadloos aansluit op de wensen van de gebruikers.

  Innovatie faciliteren met een innovatiecoach

  Komt innovatie niet van de grond of is niet alle kennis aanwezig om een innovatie verder te brengen? Onze innovatiecoaches helpen bestaande teams. Zij stellen kritische vragen en helpen als procesbegeleider de belangrijkste aannames te identificeren. Zij dragen methodieken aan om deze te valideren. Door op een agile manier samen te werken, ontstaat versnelling en komen ideeën sneller van de grond (of falen ze op tijd).

  Snel resultaat en veel energie

  Of we nu een innovatie-evenement, techverkenner of design sprint organiseren, het resultaat is dat innovatieve ideeën niet op de plank blijven liggen, maar een kans krijgen om bij te dragen aan de maatschappelijke uitdagingen. Onze aanpak werkt snel en is bovendien superleuk. De innovatie komt niet uit de lucht vallen, maar wordt door en met jouw mensen ontwikkeld en zorgt daarmee voor nieuwe energie.

   

  Cases

  Cases

  Ontwikkel en versnel innovaties met

  Alle mensen

  Ontwikkel en versnel innovaties met

  Alle mensen