TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Whitepaper Werken aan onvoorspelbare projecten in het fysieke domein

  Projecten in het fysieke domein zijn vandaag de dag niet meer hetzelfde als 40 jaar geleden. We willen veel in beperkte ruimte, waardoor opgaven meer op elkaar ingrijpen. Ook is de omgeving actiever betrokken en zijn deze projecten vaak politiek gevoelig.

  Het managen van een project in het fysieke domein vereist meer van projectmanagers. De projectmanager moet samen met het projectteam, de opdrachtgever en stakeholders werken aan het gewenste projectresultaat. Dat vraagt niet alleen vooruitgang, maar ook flexibiliteit waar nodig. Vaak is er nog veel onzekerheid. De uitdaging is om de wereld binnen je project te verbinden met de wereld daarbuiten.

  Omgaan met onvoorspelbaarheid

  In deze whitepaper schetsen we de belangrijkste ontwikkelingen die zich voordoen in en rondom projecten in het fysieke domein, die zorgen voor een hogere onvoorspelbaarheid. Daarnaast bieden we drie praktische handvatten voor de projectmanager over hoe om te gaan met deze uitdagingen. We bespreken hoe je beheerst kunt veranderen binnen je project, wat je kunt doen om de balans te vinden tussen stabiliteit en wendbaarheid en hebben het over de kunst om je opdrachtgever uit te dagen.

  pmw

  DOWNLOAD WHITEPAPER

  werken aan onvoorspelbare projecten in het fysieke domein

  Interventieboek voor projectmanagers

  Vanuit de overtuiging dat het succes van een project niet alleen wordt bepaald door het (binnen de beheersmarges) behalen van het beoogde projectresultaat, maar vooral door hoe je acteert in de binnen- en buitenwereld van je project, werken we aan een interventieboek voor projectmanagers.

  Wij zijn daarom ook benieuwd naar jouw ideeën en reflecties. Neem vooral contact met ons op, als je hierover mee wilt denken. Want zeg nou zelf, wat is er leuker dan aan maatschappelijke en fysieke projecten werken en continu zoeken naar de beste en mooiste manieren om van jouw project een succes te maken?

  Opleiding 'Leiderschap in Projectmanagement'

  Ben jij een projectmanager die werkt in complexe projecten, en herken je de zoektocht naar balans tussen laveren en beheersen? Wil je beter herkennen wat je eigen rol is in het geheel, handvatten krijgen om de situatie goed te leren lezen en meer leren over interventies die je in kan zetten?

  Medio 2024 organiseren we een vierdaagse training op deze thema’s. In de nieuwe opleiding ‘Leiderschap in Projectmanagement’ leer je jouw rol binnen projecten herkennen, situaties goed analyseren, en effectieve interventies toepassen. De training biedt tools om flexibel op uitdagingen te reageren, zonder de controle te verliezen. Verder gaan we op zoek jouw eigen leiderschapsstijl

  Download hieronder alvast het whitepaper en geef aan of we je op de hoogte mogen houden van het interventieboek of de opleiding.

  Download whitepaper, blijf op de hoogte

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen