TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Aanpak Omgevingsmanagement ook in online vorm mogelijk

  Bij Omgevingsmanagement zijn contact en participatiemogelijkheden van groot belang. Nu fysiek bijeenkomen anders is geworden, zijn veel organisaties op zoek naar manieren om online in contact te blijven met de omgeving. Samen met onze opdrachtgevers hebben wij ervaring opgedaan met verschillende werkvormen om het Omgevingsmanagement – ook in deze tijd - effectief te laten zijn.

  Deze praktijkervaring zetten wij graag in voor jouw organisatie en project.

  Wij zien op dit moment minimaal twee manieren om jouw te ondersteunen in virtueel Omgevingsmanagement.

  1. Online vragenuurtje

  Door een online vragenuurtje te organiseren blijf je op een laagdrempelige wijze toegankelijk voor jouw omgeving en stakeholders. Deelnemers en de organisator zijn beiden positief. Deelnemers zijn tevreden doordat hun vragen snel worden beantwoord. En jijzelf, als organisator, blijft op de hoogte wat er speelt in de omgeving. Een bijkomend voordeel is dat het makkelijk is om te organiseren en om aan te sluiten. Er is immers geen reistijd.

  Het vraagt wel de juiste faciliteiten, zoals een goed werkende internetverbinding, microfoon en geluid. Ook vraagt het een strak georganiseerd proces. Zorg ervoor dat er een host is, die bepaalt wie aan het woord is, iemand is die de vragen beantwoord én iemand die de gestelde vragen en antwoorden bijhoudt. Het meest makkelijke is om vooraf te vragen of deelnemers een vraag willen indienen. Heb je dat liever niet, vraag of de deelnemers via de chat een vraag willen indienen. Op deze manier voorkom je dat deelnemers door elkaar heen gaan praten.

  Tenslotte kun je de gestelde vragen en gegeven antwoorden nog publiceren in een Q&A en verspreiden onder de deelnemers en op de website. Op die manier profiteert jouw hele omgeving mee. Lees onze ervaring voor het project MIRT-verkenning Oeververbindingen regio Rotterdam.

  2. Online inloopbijeenkomst

  We bellen, Skypen en Zoomen er op los. In deze tijd is het een uitdaging om goed contact met je stakeholders te hebben en te houden. Het is belangrijk om bewoners en ondernemers te betrekken bij de plannen voor bijvoorbeeld een windpark.

  Het liefst organiseer je een laagdrempelige bewonersavond op een lokale plek, waar bewoners persoonlijk met de initiatiefnemers in gesprek kunnen over de plannen. Maar online is ook een oplossing voor zo’n bewonersavond. Lees onze ervaring met de bewonersavond met 90 deelnemers voor een windpark. En de vijf lessen voor een succesvolle virtuele bewonersavond.

  Nieuwe werkvormen?

  Wij zullen onze ervaringen uit de praktijk blijven delen. Wil je hiervan als eerste op de hoogte zijn? Laat dan je gegevens achter via onderstaand formulier.

  Geef je op om de nieuwste werkvormen te ontvangen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen

  Neem contact op met één van onze mensen

  Alle mensen