TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Aanpak Low-code hackathon

  Is digitalisering één van de speerpunten van je bedrijf? Wil je digitale innovatie onderdeel maken van je organisatie, maar weet je niet waar je moet beginnen? Met onze low-code hackathon geef je digitale innovatie in je organisatie een boost door jouw eigen mensen uit te dagen hun ideeën in één dag uit te werken. 

  Zij worden bijgestaan door ideecoaches en low-code developers, zodat tijdens de hackathon zes ideeën worden uitgewerkt tot werkende prototypes én concrete businessplannen die gevalideerd kunnen worden bij de doelgroep. We ontwerpen en faciliteren deze hackathon van begin tot eind op maat voor jouw organisatie. 

  Low-code hackathon

  Dit levert het op...

  • Innovatie: omdat we in korte tijd een grote diversiteit aan ideeën verzamelen, maar ook inzicht krijgen in trends en mogelijke partners.

  • Validatie: omdat we ideeën niet alleen valideren op hun match met de hackathon en je bedrijf, maar ook op hun haalbaarheid en potentie.
  • Bereik: omdat achter iedere hackathon een waar marketingapparaat schuilgaat dat zorgt voor een enorm bereik en veel ideeën.

  • Begeleiding: omdat we hackathons op maat ontwerpen en van begin tot eind faciliteren met onze formats, methoden en technieken.

  'Niets dan positiviteit over de hackathon die jullie voor ons georganiseerd hebben. Gaaf dat zoveel ideeën zijn geactiveerd en mooi om te zien wat voor energie er gegenereerd werd!'

  Zo werkt het...

  humanex-website-tg-lowhackathon

  Low-code hackatons waar we trots op zijn...

  • Hoe kunnen we de digitale transformatie van bestaande producten versnellen?
   Samen met TwynstraGudde en Mendix hebben we een succesvolle hackathon ontworpen en gefaciliteerd om bestaande producten te digitaliseren met low-code.
  • Hoe kunnen we digitale innovatie versnellen binnen heel TwynstraGudde?
   Samen met TwynstraGudde hebben we een 1-daagse low-code hackathon georganiseerd waar zes ideeën in één dag zijn uitgewerkt tot een businessplan en een prototype app. Deze zijn gepitcht aan het hele bedrijf.
  • Hoe kunnen we met onze hele organisatie met digitale innovatie aan de slag?
   Samen met ADG dienstengroep hebben we een low-code hackathon georganiseerd waar 6 groepsmaatschappijen hun idee hebben uitgewerkt tot een prototype in Mendix en een businessplan.

  Aan de slag met low-code hackathons?

  Alle mensen

  Aan de slag met low-code hackathons?

  Alle mensen