TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Aanpak Digital accelerator

  Je bent enthousiast over je idee voor een nieuwe digitaal product en ziet de potentie. Tijd om een prototype te maken van de belangrijkste elementen van je idee om het te valideren voordat je echt investeert. Ontwikkel in 4-6 weken nieuwe digitale producten en diensten, valideer de waarde en lanceer in je bedrijf.

  Met rapid digital prototyping krijg je snel iets in de handen van je klanten voor interactie en echte feedback. Bovendien kan de tractie en waarde van je idee goed worden beoordeeld. Dat doen we met behulp van het low-code platform van Mendix, razendsnel.

  digital accelerator

  Dit levert het op...

  • Prototye: omdat we samen een digitaal low-code prototype ontwikkelen van je nieuwe product, dienst of proces om de waarde te toetsen.

  • Focus: omdat we alleen de elementen van je idee ontwikkelen die echt belangrijk zijn om de waarde ervan goed te kunnen beoordelen.
  • Validatie: omdat we testen wat klanten ervan vinden, of het werkt en wat de waarde ervan is zodat je kunt beslissen of je wilt investeren.

  • Snelheid: omdat we methoden als rapid application development, design thinking, lean startup en agile combineren om snel te bouwen.

  Zo werkt het...

  humanex-website-tg-digitalaccelerator

  Digital accelerators waar we trots op zijn...

  • Hoe brengen we de persona's uit ons klantonderzoek echt tot leven in ons bedrijf?
   Samen met ABN AMRO brengen we de persona's tot leven in speelse visualisaties en ontwikkelen we een app waarmee medewerkers op een interactieve manier de persona's kunnen leren kennen.
  • Hoe kunnen we slim en accuraat de watertemperatuur meten om legionella te voorkomen?
   Samen met COA en IHCS ontwikkelden we een service die via draadloze sensoren en het LoRa-netwerk continu de watertemperatuur meet en alarmeert wanneer dat moet.
  • Hoe kunnen we het innovatie ecosysteem van regio's inzichtelijk maken en managen?
   Samen met de Hogeschool Arnhem en Nijmegen ontwikkelen we met low-code een instrument dat inzicht geeft in programma's in de regio en hoe die aansluiten op de behoeften in de markt.
  • Hoe creëren we een optimaal klimaat in gebouwen maar besparen we toch energie?
   Samen met Priva, Van Beek, IHCS en COA doen we een proef met zelflerende software voor klimaat en energiebeheer die 24 uur vooruitkijkt en het juiste scenario berekent en toepast.
  • Hoe kunnen we de regeltechniek van gebouwen in onze portefeuille centraal beheren?
   Samen met Priva, IHCS en COA implementeren we een krachtig integratieplatform dat regeltechniek centraal zichtbaar en toegankelijk maakt en accelereren we het aansluiten van locaties.
  • Hoe kunnen we afspraken met contractpartijen eenduidig vastleggen en monitoren?
   Samen met COA ontwikkelen we een low-code app met onze methode voor rapid digital prototyping waarmee afspraken over en weer snel en simpel kunnen worden bevestigd en bewaakt.
  • Hoe controleren we brandwerende doorvoeren op afstand op schade en doorboringen?
   Samen met Senbased en COA plaatsten we een sensorfolie op de doorvoeren waardoor de status continu inzichtelijk is en schade en doorboringen direct worden gemeld.

  Aan de slag met de digital accelerator?

  Alle mensen

  Aan de slag met de digital accelerator?

  Alle mensen