TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Digitalisering IT-oplossingen die jouw organisatie sterker maken

  Welke IT-oplossingen kunnen in jouw organisatie tot een versnelling leiden? Hoe kun je die oplossingen inbedden in een veilige IT-infrastructuur? Onze experts begeleiden het hele proces van digitalisering: van softwareontwikkeling tot en met implementatie. 

  Toepassing van artificiële intelligentie zoals ChatGTP kan helpen om vragen te beantwoorden of adviesgesprekken voor te bereiden, bijvoorbeeld in de zorg. AI-instrumenten kunnen veel werk uit handen nemen, maar de praktijk is vaak weerbarstig. Wat gebeurt er met mijn data? Wat zijn de mogelijkheden en beperkingen? Wat zijn werkbare oplossingen?

  Jouw organisatie voorbereid op de toekomst

  De futuring-methode biedt mogelijkheden om uit de dagelijkse praktijk te stappen en na te denken over het langetermijnperspectief van je organisatie. Welke trends hebben raakvlakken met jouw organisatie? Welke veranderende behoeftes in de maatschappij zijn relevant voor jouw strategie? Digitaal trendonderzoek helpt in dit proces waardoor je voorop blijft lopen in jouw sector.​

  Managementbeslissingen op basis van relevante data en informatie

  Geavanceerde analytische technieken en hulpmiddelen, bieden inzicht in prestaties en organisatieprocessen. Hiermee kun je gefundeerde, data-gestuurde beslissingen nemen, strategieën aanscherpen en de operationele efficiëntie van jouw organisatie verbeteren. Welke data bieden de juiste sturingsinformatie? Welke data kun je en mag je verzamelen, verwerken en analyseren? Hoe zorg je dat deze data ook inderdaad de beslissingen voeden?

  Onze dienstverlening

  De experts van TwynstraGudde helpen bij het ontwikkelen en implementeren van IT-oplossingen. We voeren een evaluatie uit van de bestaande IT-omgeving en identificeren kansen voor verbetering. We kijken nauwkeurig wat in jouw organisatie passend is en in samenspraak komen we tot een onderbouwd advies. Nadat je een keuze hebt gemaakt, bieden we begeleiding bij de ontwikkeling van tools. We begeleiden de implementatie en het beheer ervan. Het resultaat is een robuuste, schaalbare en veilige IT-infrastructuur die de processen in jouw organisatie ondersteunt.

  Aan de slag met jouw IT-oplossingen

  Alle mensen

  Aan de slag met jouw IT-oplossingen

  Alle mensen