Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Digitalisering IT-oplossingen die jouw organisatie sterker maken

  Welke IT-oplossingen kunnen in jouw organisatie tot een versnelling leiden? Hoe kun je die oplossingen inbedden in een veilige IT-infrastructuur? Onze experts begeleiden het hele proces van digitalisering: van softwareontwikkeling tot en met implementatie. 

  Toepassing van artificiële intelligentie zoals ChatGTP kan helpen om vragen te beantwoorden of adviesgesprekken voor te bereiden, bijvoorbeeld in de zorg. AI-instrumenten kunnen veel werk uit handen nemen, maar de praktijk is vaak weerbarstig. Wat gebeurt er met mijn data? Wat zijn de mogelijkheden en beperkingen? Wat zijn werkbare oplossingen?

  Jouw organisatie voorbereid op de toekomst

  De futuring-methode biedt mogelijkheden om uit de dagelijkse praktijk te stappen en na te denken over het langetermijnperspectief van je organisatie. Welke trends hebben raakvlakken met jouw organisatie? Welke veranderende behoeftes in de maatschappij zijn relevant voor jouw strategie? Digitaal trendonderzoek helpt in dit proces waardoor je voorop blijft lopen in jouw sector.​

  Managementbeslissingen op basis van relevante data en informatie

  Geavanceerde analytische technieken en hulpmiddelen, bieden inzicht in prestaties en organisatieprocessen. Hiermee kun je gefundeerde, data-gestuurde beslissingen nemen, strategieën aanscherpen en de operationele efficiëntie van jouw organisatie verbeteren. Welke data bieden de juiste sturingsinformatie? Welke data kun je en mag je verzamelen, verwerken en analyseren? Hoe zorg je dat deze data ook inderdaad de beslissingen voeden?

  Onze dienstverlening

  De experts van TwynstraGudde helpen bij het ontwikkelen en implementeren van IT-oplossingen. We voeren een evaluatie uit van de bestaande IT-omgeving en identificeren kansen voor verbetering. We kijken nauwkeurig wat in jouw organisatie passend is en in samenspraak komen we tot een onderbouwd advies. Nadat je een keuze hebt gemaakt, bieden we begeleiding bij de ontwikkeling van tools. We begeleiden de implementatie en het beheer ervan. Het resultaat is een robuuste, schaalbare en veilige IT-infrastructuur die de processen in jouw organisatie ondersteunt.

  Aan de slag met jouw IT-oplossingen

  Alle mensen

  Aan de slag met jouw IT-oplossingen

  Alle mensen