Werken bij Wil jij als starter weten hoe je je kunt ontwikkelen?

Een baan waarin je werkt aan maatschappelijk relevante thema’s, op een plek waar jij jezelf ontwikkelt tot een ervaren professional?
Laat een bericht achter!

Werken bij TwynstraGudde betekent continu werken aan je ontwikkeling. Door te werken aan betekenisvolle opdrachten, opleidingen op maat en door samen te werken met inspirerende collega’s. Je krijgt ruimte om initiatieven te nemen en eigen keuzes te maken. Samen met je collega’s maak je het verschil. Wij werken vanuit verschillende vakgebieden aan grote en urgente thema’s van deze tijd. Denk aan projecten met betrekking tot veiligheid, diversiteit, mobiliteit, duurzaamheid, energie, financiën en gezondheid. Zo bouw je mee aan de wereld van morgen.

Bij TwynstraGudde vinden we leren en ontwikkelen belangrijk. We bieden onze junior adviseurs dan ook een uitgebreid opleidingsprogramma aan. Het opleidingsprogramma wordt verzorgd door ons onderdeel Adviestalent. Adviestalent helpt als gespecialiseerde opleider jong talent in de start van hun carrière met meer impact maken. Met deze opleiding zorgen we ervoor dat jij ondersteuning krijgt daar waar nodig, zodat je kwaliteit in je werk kunt leveren en goede resultaten kunt neerzetten. Je doet veel nieuwe kennis op en ontwikkelt vaardigheden: leren door te doen. Naast het leren in het werk geven we je in onze opleiding de essenties mee van het advies- en projectmanagementvak en werken we aan jouw persoonlijke ontwikkeling als professional.

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief.

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.