Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Grafisch Lyceum Rotterdam - 2 Leden Raad van Toezicht

  met als aandachtsgebied (1) HRM en (2) Onderwijs Grafisch Lyceum Rotterdam is dé vakschool (vmbo, mbo) in Nederland als het gaat om innovatief onderwijs op het gebied van media, entertainment en technologie. De school wordt gedreven door een voortdurende ambitie om kwalitatief onderwijs te...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Adviseur contracteren en aanbesteden

  Investeringsopgaven worden groter en complexer. Zowel om bestaande infrastructuur in stand te houden, als om nieuwe ontwikkelingen zoals als de energietransitie mogelijk te maken. Geen partij kan het helemaal alleen. Projecten vragen om een andere verdeling van verantwoordelijkheden en risico’s, om...

  Solliciteer nu

  Aanpak Innovatie design sprint

  Je hebt een complexe uitdaging die in korte tijd moet worden opgelost. Met onze innovatie design sprint innoveer je als een startup en co-creëren we op een snelle, intensieve en gestructureerde manier samen met je team in minder dan een week een slimme, gevalideerde oplossing voor je probleem.

  We ontwerpen en faciliteren innovatie design sprints voor nieuwe processen, waardeproposities, producten, diensten en meer. Zowel fysiek, hybride als digitaal, let's go.

  innovatie design sprint

  Dit levert het op...

  • Oplossing: omdat we in co-creatie met je team een concrete, geteste oplossing leveren met een roadmap voor het vervolg.

  • Validatie: omdat we tijdens de sprint belangrijke aannames toetsen over de haalbaarheid, waarde voor je klant en voor je bedrijf.
  • Snelheid: omdat we zorgen voor een soepel en tof proces dat de prestaties van je team vergroot en voor focus want we hebben een deadline.

  • Teamwork: omdat we disciplines uit je bedrijf laten samenwerken om tot de juiste oplossing te komen en alle stakeholders actief betrekken.

  Zo werkt het...

  humanex-website-tg-innovatiesprint

  Innovatie design sprints waar we trots op zijn...

  • Hoe verbeteren we de prestaties van ons proces voor correctief onderhoud van vastgoed?
   Samen met COA ontwerpen we het proces opnieuw met onze innovatie design sprint en accelereren we de digitale transformatie van het onderhoudsproces om prestaties te verbeteren.
  • Hoe kunnen we de kwaliteit en snelheid van het BOEI-inspectieproces verbeteren?
   Samen met COA, Condor, Helix en Facilicom hebben we het BOEI-inspectieproces opnieuw ontworpen met behulp van onze tweedaagse innovatie design sprint.

  Aan de slag met de innovatie design sprint?

  Alle mensen

  Aan de slag met de innovatie design sprint?

  Alle mensen