Podcast Dilemma’s in omgevingsmanagement

Samen met Carlijn Bergshoeff nam ik een podcast op over dilemma’s in omgevingsmanagement. Carlijn vroeg of ik een keer wilde komen vertellen over mijn werk als omgevingsmanager. Wij kennen elkaar van 12 jaar geleden toen wij samen aan het project A4 Delft-Schiedam werkten bij Rijkswaterstaat. Voor ons beiden destijds ons eerste grote project. We zijn daarna beiden verder gegaan in het vak. Carlijn is zelfstandige geworden en ik ben adviseur (gebleven) bij de adviesgroep Mobiliteit en Infrastructuur van TwynstraGudde.

Toegevoegd door Niels Vrije op 7 januari 2022

In de podcast vertel ik over de participatie voor het project MIRT-verkenning Oeververbindingen en OV. Een grootschalig onderzoek naar bereikbaarheidsmaatregelen in de regio Rotterdam.

Ik ga in op de uitdagingen die een dergelijke grootschalige verkenning met zich meebrengt in de stedelijke context van de stad Rotterdam. Hoe ga je ermee om als je input wilt vanuit bewoners, maar als er weinig betrokkenheid is? In andere delen van het projectgebied zijn de bewoners juist wel weer heel erg betrokken. Daarnaast vertel ik hoe ik de professionele expertise van de bewoners inzet en welke invloed corona op dit participatietraject heeft. Heel leuk om op die manier bij mijn werk stil te staan.

Ben benieuwd wat jij van de podcast en de dilemma’s vindt!

Neem contact op met

Alle mensen

Neem contact op met

Alle mensen

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwsbrief

Vragen?

Je kunt ons mailen of bellen 033 467 77 77

Impact op morgen.