TwynstraGudde_60jaa_wit
Werken bij

  Waar wij aan werken

  Met onze adviseurs, managers en opleiders dragen we bij aan duurzame, maatschappelijke veranderingen. Denk aan de energietransitie en de klimaatdoelen, de toekomst van de landbouw, goed onderwijs, passende zorg, oplossingen voor de krapte op de woningmarkt en hoe we het best van A naar B reizen. De uitdagingen zijn groot, maar onze kracht ligt in daadkracht. We laten transities werken.

  Wie we zijn

  Onze adviseurs en managers hebben uiteenlopende expertises en voelen zich verantwoordelijk voor de uitvoering. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze werkwijze.

  ‘De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar.’

  Jasper Oudshoorn, Adviseur Zorg

  Recente vacatures

  Executive search

  Junior adviseur contracteren en aanbesteden van samenwerking

  Als adviseur contracteren en aanbesteden werk je in projecten en programma’s aan bijvoorbeeld het in stand houden van onze infrastructuur, de waterveiligheid en aan ontwikkelingen om de energietransitie mogelijk te maken. Stuk voor stuk grote en complexe investeringsopgaven. Geen enkele...

  Solliciteer nu
  Aanbesteden en contracteren

  Jurist

  Wil je werken binnen een dynamisch team waarbij je zowel contact hebt met de publieke als de private sector? Wil je meebouwen aan de verdere uitbreiding van een snelgroeiend team met oog voor een goede werk-privé balans? En heb je affiniteit met bouwrecht, aanbestedingsrecht, ondernemingsrecht of...

  Solliciteer nu

  Podcast Dilemma’s in omgevingsmanagement

  Samen met Carlijn Bergshoeff nam ik een podcast op over dilemma’s in omgevingsmanagement. Carlijn vroeg of ik een keer wilde komen vertellen over mijn werk als omgevingsmanager. Wij kennen elkaar van 12 jaar geleden toen wij samen aan het project A4 Delft-Schiedam werkten bij Rijkswaterstaat. Voor ons beiden destijds ons eerste grote project. We zijn daarna beiden verder gegaan in het vak. Carlijn is zelfstandige geworden en ik ben adviseur (gebleven) bij de adviesgroep Mobiliteit en Infrastructuur van TwynstraGudde.

  Toegevoegd door Niels Vrije op 7 januari 2022

  In de podcast vertel ik over de participatie voor het project MIRT-verkenning Oeververbindingen en OV. Een grootschalig onderzoek naar bereikbaarheidsmaatregelen in de regio Rotterdam.

  Ik ga in op de uitdagingen die een dergelijke grootschalige verkenning met zich meebrengt in de stedelijke context van de stad Rotterdam. Hoe ga je ermee om als je input wilt vanuit bewoners, maar als er weinig betrokkenheid is? In andere delen van het projectgebied zijn de bewoners juist wel weer heel erg betrokken. Daarnaast vertel ik hoe ik de professionele expertise van de bewoners inzet en welke invloed corona op dit participatietraject heeft. Heel leuk om op die manier bij mijn werk stil te staan.

  Ben benieuwd wat jij van de podcast en de dilemma’s vindt!

  Neem contact op met

  Alle mensen

  Neem contact op met

  Alle mensen